fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Zorgeloos de feestdagen in met As-a-Service model

Tijdens de feestdagen wil je gewoon even helemaal niet met werk bezig zijn. Met die dagen wil je gewoon lekker tijd doorbrengen met familie en vrienden, en de boel even de boel laten. Via onze As-a-Service model is dat makkelijker dan ooit. Ook als je er even niet bent, is je IT daarmee in goede handen. Ik vertel je er graag meer over.  

Het hoe en wat achter As-a-Service

Wat zijn As-a-Service-diensten nu precies? Heel simpel: deze diensten nemen, je binnen de lifecycle, alle zorgen en werkzaamheden omtrent IT-beheer uit handen. Denk aan zaken zoals installatie, beheer, onderhoud en beveiliging. Achter de schermen worden deze werkzaamheden conform hoge standaarden voor je uitgevoerd. Daardoor kun jij je volledig richten op je organisatie en dienstverlening… of op het voorbereiden van die feestelijke kerstmaaltijd voor de hele familie.   

Waarom is As-a-Service model zo populair?

As-a-Service-diensten zijn zakelijk al jaren enorm in trek. Dat is niet zo vreemd, want ze bieden het nodige voordeel. Doordat jij je niet meer bezig hoeft te houden met complexe IT-werkzaamheden, bespaar je veel tijd. Hierdoor hoef je zelf ook niet meer te investeren in kostbare IT-kennis, waardoor je veel kostenefficiënter werkt. Bovendien ben je altijd verzekerd van deskundige dienstverlening en beveiliging op basis van hoge standaarden. Zo weet je zeker dat je nooit achter de feiten aanloopt. En dat allemaal tegen een vast bedrag per maand. Makkelijk, compleet ésuperoverzichtelijk 

Een ander voordeel is de schaalbaarheid van As-a-Service-diensten. Omdat het model zo ingericht is dat je betaalt voor je gebruik, schaal je eenvoudig op en af. Bijvoorbeeld wanneer je meer data-opslagruimte nodig hebt, meer gebruikerslicenties wilt afnemen of extra telefoonnummers wilt toevoegen. Over de installatie en de capaciteit van de hardware hoef jij je geen zorgen te maken; dat regelt je serviceprovider namelijk. Zo is je IT een stuk flexibeler en onderneem je een stuk vrijer.  

Wij maken het je graag makkelijk

Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht voor het uitbesteden van je IT en telecom. We bieden volledige ondersteuning op veel verschillende onderdelen. Denk aan allesomvattend werkplekbeheer, het beveiligen van je bedrijfsnetwerk of alles rondom je vaste en mobiele telefonie. En ga je verhuizen? Dan zorgen wij voor de gehele migratie van je IT. Kortom, wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dus ook tijdens de feestdagen. Onze specialisten kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. 

Namen het hele WilroffReitsma-team wensen we je alvast hele fijne feestdagen!

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross