fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Zo trek je talent aan (en behoud je het)

Het is niet altijd even makkelijk om het juiste personeel te vinden. En heb je ze in huis, dan is er nog de uitdaging om ze te houden; gemiddeld wisselen medewerkers elke vier jaar van werkgever. Zeker millennials, de nieuwe generatie met verstand van technologie, zijn een stuk kritischer dan eerdere generaties. Toch zijn er een aantal zaken die je helpen om deze waardevolle digital nomads aan te trekken én te behouden. Een aantal tips.

Wij helpen je graag op weg Wil je ook een aantrekkelijke werkgever worden en blijven? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten. Samen kijken we naar de juiste manieren om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Zo haal jij de kennis en oplossingen in huis die nodig zijn om ook straks zakelijke successen te kunnen blijven behalen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross