fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Zo brengt hosted telefonie jou en je klant dichterbij

Je zou denken dat bereikbaar zijn anno 2019 niet zo moeilijk hoeft te zijn; er zijn zo veel moderne devices en verbindingen voorhanden. Hoe komt het dan toch dat klanten of collega’s je bereikbaarheid niet goed genoeg vinden? We leggen je dat uit en vertellen hoe je je bereikbaarheid verbetert met hosted telefonie. 

Telefonie is veranderd

Als je kijkt naar telefonie; we bellen al tientallen jaren met elkaar en zullen dat ook blijven doen. Alleen is de vorm waarop veranderd. Naast een algemeen kantoornummer hebben medewerkers eigen vaste nummers en vaak ook een mobiel telefoonnummer. We werken niet meer op één plek, 40 uur per week, maar op verschillende plekken en op flexibele tijden.  

Daarnaast stopt ISDN per september dit jaar. Dit alles vraagt om een toekomstbestendige telefonieoplossing. Hosted telefonie van KPN is dé oplossing. 

Beter bereikbaar met hosted telefonie van KPN

Hosted telefonie is de opvolger van traditionele telefonie. Hosted telefonie verloopt via het internet in plaats van de traditionele telefoonlijn en wordt ook wel VoIP-telefonie genoemd. Deze digitale vorm van bellen biedt allerlei voordelen die je organisatie ten goede komen en je bereikbaarheid verbeteren. Denk aan: 

Wil je ook dat jij en je collega’s beter bereikbaar zijn? Weet je niet waar je moet beginnen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact met ons op voor advies. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross