fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Zakelijke WiFi vormt de basis van jouw onderneming

Een langzaam ladende website, een videogesprek dat hapert of een trage download. Dit werkt niet alleen frustrerend, maar belemmert ook de productiviteit van jou en je collega’s. Een goede zakelijke wifi verbinding hoort eigenlijk net zo normaal te zijn als dat er water uit de kraan komt. Maar hoe krijg je dit eenvoudig voor elkaar? Wifi-as-a-Service – ook wel managed wifi genoemd – is het antwoord.

Zakelijke WiFi belangrijker dan ooit

Het wifi-netwerk heeft anno 2018 veel meer te verduren dan een aantal jaren geleden. Grote kans dat de netwerkapparatuur van toen de huidige vraag niet meer aankan. Tegenwoordig gebruiken we laptops, tablets, smartphones; stuk voor stuk gebruiken deze wifi. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Smart Technology als de slimme thermometer, de slimme koelkast en slimme lichtsensoren.
Qua capaciteit moet je ongeveer rekenen op tweeënhalf apparaat per medewerker. Dat loopt dus al snel op.

Je hebt niet alleen méér apparaten die gebruikmaken van het wifi-netwerk, ook het gebruik per apparaat wordt steeds intensiever. Denk aan mobiele apps, het werken met bestanden in de cloud en streaming media. Dat vraagt veel meer van je verbinding dan het bezoeken van een eenvoudige website of het versturen van een e-mailtje.

Wil je gasten of bezoekers wifi als service aanbieden? In een horecagelegenheid komen dagelijks misschien wel honderden personen die allemaal inloggen op het wifi-netwerk. Uiteraard wil je dat zij een snelle en veilige gebruikerservaring hebben, zonder dat je eigen netwerkprestaties in het geding komen. Een apart gastennetwerk biedt dan uitkomst.

Wifi-as-a-Service

Geen omkijken naar je modems, routers en access points, maar ‘gewoon’ genieten van een stabiele en snelle wifi-verbinding overal op kantoor? Kies er dan voor om wifi als dienst (as a service) af te nemen. Wij verzorgen de installatie, de configuratie en het onderhoud. Jij en je collega’s profiteren van een goed werkend wifi-netwerk. Simpel gesteld.

Voor Wifi-as-a-Service heb je niet te maken met investeringen, afschrijvingen en kosten van onderhoud. Je betaalt eenvoudig en overzichtelijk een vast all-in bedrag per maand. Behoefte aan meer capaciteit omdat je uitbreidt met extra kantoorruimte of een extra vestiging? Ook dat verzorgen we in een mum van tijd.

Xirrus WiFi – beheerd op afstand

Voor onze Wifi-as-a-Service maken we gebruik van Xirrus WiFi. Xirrus is marktleider als het gaat om wifi in zogeheten high-density omgevingen waar veel gebruikers en mobiele apparaten op een relatief kleine ruimte actief zijn. De wifi-access points van Xirrus kunnen op afstand beheerd en geconfigureerd worden. Het updaten of aanpassen van instellingen verloopt daarmee snel en efficiënt. Door deze slimme manier van beheren kun je eenvoudig op- en afschalen qua capaciteit.

Met Xirrus WiFi profiteer je van:

Wifi-check?

Vind je ook dat iedereen snelle en goede zakelijke wifi verdient? Wil je geen omkijken hebben naar de configuratie, installatie en het onderhoud van je wifi-netwerk? Kies dan voor Wifi-as-a-Service. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook kunnen we een nulmeting uitvoeren zodat we op basis van jouw behoeften en de locatie een passend advies kunnen uitbrengen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross