fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Zo maak je je zakelijke goede voornemens voor 2020 waar

Naast persoonlijke doelen is het nieuwe jaar ook een mooi moment om je zakelijke goede voornemens vorm te geven. Wellicht denk je aan het openen van een tweede vestiging, of wil je je security verder aanscherpen. De juiste IT-oplossingen en -diensten helpen je deze doelstellingen te behalen. We lichten het graag voor je uit aan de hand van vijf veelgehoorde zakelijke voornemens 

Doelstelling 1: besparen op je kosten 

Een besparing op je IT- en telecomkosten is nooit weg, toch? Er zijn veel verschillende manieren waarop je meer kostenefficiëntie kunt aanbrengen. Denk aan een efficiëntere invulling van je werkplekken, de overstap naar de cloud of het uitbesteden van je netwerkbeheer. Vaak is er meer mogelijk dan je op het eerste gezicht denkt. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.  

Doelstelling 2: opening van een tweede vestiging   

Je business zit in de lift en je hebt behoefte aan meer werkplekken. Dan is het wel zo fijn als je IT flexibel genoeg is om met je mee te groeien. Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. We zorgen ervoor dat al je bedrijfslocaties altijd met elkaar zijn verbonden. Bijvoorbeeld via flexibele en schaalbare cloudinfrastructuren en slimme migratietrajecten. En dankzij 24x7-support blijf je gewoon altijd productief en veilig doorwerken.

Doelstelling 3: switchen naar flexplekken

Om je collega’s productiever en flexibeler te laten werken wil je dit jaar switchen naar flexplekken. Met onze oplossingen profiteer je snel van alle voordelen. Denk bijvoorbeeld aan Portall, onze werkplekoplossing in de cloud. Hiermee ervaar je het gemak van een complete en sterk beveiligde mobiele werkplekoplossing op maat. En wat dacht je van vast-mobielbeheer, of complete mobiele communicatieoplossingen? Locatieonafhankelijk samenwerken is daardoor makkelijker dan ooit.

Doelstelling 4: versterken van je security

Datalekken kunnen je opzadelen met een hoop zorgen, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat je mobiele devices, bedrijfsnetwerk, cloudoplossingen, gegevensopslag en alle andere IT-onderdelen supersterk beveiligd zijn. 24x7, proactief en tegen hoge wettelijke standaarden. Zeker weten dat je voldoet en blijft voldoen aan de GDPR? Kijk dan eens naar onze GDPR-scan, waarmee we je security snel en overzichtelijk in kaart brengen.  

Doelstelling 5: minder tijd kwijt zijn aan beheer 

IT en telecom moet gewoon altijd goed werken, punt. En eigenlijk wil je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben in het nieuwe jaar. Je bereikt het door het uitbesteden van je IT en telecom aan ons. Of het nu gaat om je werkplekken of je complete bedrijfsnetwerken. Wij optimaliseren de functionaliteit, flexibiliteit en veiligheid, zodat jullie je optimaal op de klant kunnen richten. Wel zo makkelijk, toch?  

Ook dit jaar staan we voor je klaar

Zakelijke goede voornemens verlopen het beste met een steuntje in de rug. Ook in 2020 helpen wij je daarom graag met al je wensen, vragen en uitdagingen op IT- en telecomgebied. Onze specialisten kijken samen met jou naar manieren om processen nog efficiënter in te richten. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies en oplossingen op maat. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross