fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

Zakelijk internet en telefonie op maat

Je zoekt een internet- en telefonieabonnement dat je bedrijf past als een schoen. Dan is flexibiliteit van de verschillende pakketten erg belangrijk. Zo betaal je niet voor functionaliteiten die je niet gebruikt en kun je die altijd toevoegen als dat nodig is. Zo'n pakket biedt KPN EEN aan. Dit is een passende, toekomstbestendige communicatieoplossing.

KPN EEN is geïntegreerde communicatie

KPN EEN is dé totaaloplossing voor zakelijke communicatie waarbij je profiteert van één aanspreekpunt, één factuur en één contract. Met internet, vaste telefonie en mobiele telefonie gebundeld heb je altijd de verbinding die je nodig hebt. Eerder schreven we al een item over de voordelen van geïntegreerde communicatie.

Meer dan alleen telefonie

Elke dag vertrouwen jij en je collega’s op telefonie en internet die probleemloos werken mogelijk maken. Dat begint bij een betere bereikbaarheid. En dat is alleen mogelijk met een betrouwbaar netwerk en slimme oplossingen. KPN EEN biedt je de flexibiliteit en kwaliteit die je nodig hebt, nu én in de toekomst. Deze oplossing groeit namelijk met je bedrijf mee; met de modulaire opbouw voeg je eenvoudig nieuwe onderdelen toe.

Hét alternatief voor ISDN Het is je waarschijnlijk niet ontgaan; KPN stopt per september dit jaar met de ondersteuning van ISDN 1/2. Geen ondersteuning betekent dat je geen garantie meer hebt op bereikbaar blijven. En die bereikbaarheid wil je natuurlijk houden. Wacht dan ook niet langer en geef jouw bereikbaarheid en die van je collega’s een impuls met KPN EEN.

Meer weten?

Ben je niet tevreden over je huidige internet- of telefonieverbinding? Maak je nog gebruik van een ISDN-verbinding en zoek je een alternatief daarvoor? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je met de best passende oplossing waar je nu én in de toekomst goed mee zit. Als KPN Excellence Business Partner kunnen wij alle KPN-diensten verzorgen, zodat jij maar één aanspreekpunt hebt. Dat werkt wel zo prettig

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross