fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


21/08/2019

Zakelijk internet en telefonie op maat

Je zoekt een internet- en telefonieabonnement dat je bedrijf past als een schoen. Dan is flexibiliteit van de verschillende pakketten erg belangrijk. Zo betaal je niet voor functionaliteiten die je niet gebruikt en kun je die altijd toevoegen als dat nodig is. KPN EEN ís zo’n pakket en biedt je een passende, toekomstbestendige communicatieoplossing.

KPN EEN is geïntegreerde communicatie
KPN EEN is dé totaaloplossing voor zakelijke communicatie waarbij je profiteert van één aanspreekpunt, één factuur en één contract. Met internet, vaste telefonie en mobiele telefonie gebundeld heb je altijd de verbinding die je nodig hebt. Eerder schreven we al een item over de voordelen van geïntegreerde communicatie.

Meer dan alleen telefonie
Elke dag vertrouwen jij en je collega’s op telefonie en internet die probleemloos werken mogelijk maken. Dat begint bij een betere bereikbaarheid. En dat is alleen mogelijk met een betrouwbaar netwerk en slimme oplossingen. KPN EEN biedt je de flexibiliteit en kwaliteit die je nodig hebt, nu én in de toekomst. Deze oplossing groeit namelijk met je bedrijf mee; met de modulaire opbouw voeg je eenvoudig nieuwe onderdelen toe.

  • Vast en mobiel bellen: Met KPN EEN kunnen vaste en mobiele telefonie individueel, maar ook als geïntegreerde oplossing afgenomen worden.
  • Vast internet: Kies voor betrouwbaar zakelijk internet en profiteer overal op kantoor van wifi en snel internet.
  • Mobiel internet: Overal bereikbaar zijn is pas echt mogelijk met de juiste mobiele abonnementen voor jou en je collega’s.
  • Enterprise Mobility Management (EMM): beheer mobiele devices op afstand en voorkom dat data in verkeerde handen komt bij verlies of diefstal.
  • Microsoft 365: Profiteer van complete ontzorging met een werkplek in de cloud, voorzien van je vertrouwde Windows en al je Office-applicaties.
  • IP-VPN: Met IP-VPN is het mogelijk om twee of meer bedrijfsvestigingen veilig onderling te verbinden en/of thuiswerkers veilig toegang te geven tot uw bedrijfsnetwerk.

Hét alternatief voor ISDN Het is je waarschijnlijk niet ontgaan; KPN stopt per september dit jaar met de ondersteuning van ISDN 1/2. Geen ondersteuning betekent dat je geen garantie meer hebt op bereikbaar blijven. En die bereikbaarheid wil je natuurlijk houden. Wacht dan ook niet langer en geef jouw bereikbaarheid en die van je collega’s een impuls met KPN EEN.

Meer weten? Ben je niet tevreden over je huidige internet- of telefonieverbinding? Maak je nog gebruik van een ISDN-verbinding en zoek je een alternatief daarvoor? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je met de best passende oplossing waar je nu én in de toekomst goed mee zit. Als KPN Excellence Business Partner kunnen wij alle KPN-diensten verzorgen, zodat jij maar één aanspreekpunt hebt. Dat werkt wel zo prettig