fbpx
Support
Contact
ContactSupport
WilroffReitsma en Partners

Bereikbaarheid op nummer één

WilroffReitsma en Partners is al sinds 2010 partner van WilroffReitsma. Ons doel is om onze klanten te helpen zodat zij zo goed mogelijk hun bedrijfsvoering kunnen doen. Bij ons staan klanttevredenheid en bereikbaarheid op nummer één. Samen met de andere professionals binnen de WilroffReitsma organisatie staan wij graag voor u klaar en maken wij het graag simpel voor u.

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT namelijk in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. Als partner van WilroffReitsma hebben wij alles onder één dak en bieden daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. WilroffReitsma en Partners is gedreven en proactief, persoonlijk, en helpt relaties met relevante behoeften op het gebied van telecommunicatie en IT-vraagstukken en alle disciplines rondom de werkplek: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.

Een compleet portfolio

Van cloudwerkplek tot IT-security

Wij bieden u een compleet en breed IT-dienstenportfolio en volwaardige, geïntegreerde oplossingen aan organisaties in de MKB en Grootzakelijke markt. Naast telecommunicatie zijn wij gespecialiseerd in de nieuwe werkplek en het beheer daarvan en bieden wij onze relaties een complete IT en Telecom- en werkplekdienstverlening aan waarmee wij ons onderscheiden in de markt.

Ik kies voor WilroffReitsma

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross