fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

WilroffReitsma trotse KPN Health Certified Partner

Wil jij meer grip krijgen op het automatiseren en digitaliseren van je zorgproces? Dan zijn wij de partij die je daarbij gecertificeerd helpen kan. Sinds 20 januari 2023 zijn wij namelijk KPN Health Certified Partner. We vertellen je graag wat dit inhoudt en met welke slimme oplossingen jij en je collega’s slimmer kunnen werken.

Minder zorg naar je IT, meer zorg naar je patiënten

Je collega’s en jij willen de beste zorg leveren aan jullie cliënten en patiënten. Dat betekent alle aandacht voor hen, met zo min mogelijk zorgen. Laat ons daarom je die zorg uit handen nemen. Met diensten die specifiek voor de zorgsector zijn ontwikkeld, til je jullie dienstverlening naar een hoger niveau.

Goede, betaalbare en toegankelijke zorg

Samen met KPN Health hebben we als missie om de zorg goed, betaalbaar en vooral voor iedereen toegankelijk houden. Dus of dit nu is voor patiënten, zorgverleners of jouw directe collega’s: het doel is om er te zijn voor iedereen. Als een van de weinige KPN Health Certified Partners in Nederland weten wij wat er in het zorgproces speelt en nodig kan zijn bij jou in de organisatie. Daarnaast denken wij graag mee over jouw uitdagingen op IT-vlak. Samen zetten we de volgende stap in digitalisering. 

Onze collega’s Frank Quadvlieg, Roderick Strik en Roy van Leeuwen hebben alle drie het KPN Health Certified Partner-examen succesvol afgerond en zijn daarmee onze gecertificeerde specialisten.

Gemaakt voor eerstelijnszorg

De slimme oplossingen van KPN Health zijn met name geschikt voor ziekenhuizen, zorginstellingen en andere professionals die eerstelijnszorg verlenen. Hun gemene deler? Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg staat centraal. Daar dragen we graag aan bij door gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare IT-oplossingen ónze zorg te maken.

Dat doen we onder andere met de volgende diensten:

Samen werken aan de zorg van morgen?

Wil je dat collega’s meer tijd kunnen besteden aan het zorgen voor hun patiënten, in plaats van het stoeien met ingewikkelde IT-systemen? Wil je jullie digitale dienstverlening naar een hoger niveau tillen? Neem dan contact met ons op. Als onafhankelijke, gespecialiseerde IT-dienstverlener helpen wij je met oplossingen die voor jou werken.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross