fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

WilroffReitsma Portall – de ideale cloudwerkplek voor kantoor én thuis

Nu we langzaamaan de coronacrisis achter ons laten, werken steeds meer collega’s weer afwisselend thuis en op kantoor. Dat vraagt om een flexibele werkplek die in iedere situatie voordeel biedt. WilroffReitsma Portall-cloudwerkplekken zijn dan wat je zoekt. Je collega’s werken met alle apps die zij nodig hebben, terwijl je profiteert van gebruiksvriendelijk beheer en beveiliging op afstand. 

Alles wat je nodig hebt in één oplossing

WilroffReitsma Portall bundelt producten en diensten die flexibel werken makkelijker maken. Via de cloud hebben je collega’s altijd toegang tot alle apps en bestanden die zij nodig hebben. De basis van de Portall-cloudwerkplek wordt gevormd door Microsoft 365, al jarenlang een van de zakelijk meest populaire cloudoplossingen.

Overal moeiteloos productief samenwerken

Op kantoor, thuis of op flexplekken; locatie vormt geen beperking meer voor de productiviteit en bereikbaarheid van je collega’s. Een intranetomgeving biedt toegang tot alle apps voor je productiviteit, samenwerkingen en communicatie. Denk hierbij aan apps als Word, Excel, PowerPoint en Outlook. En wat dacht je van Microsoft Teams, de online samenwerkingsomgeving die helemaal aansluit bij de flexibele werkplek. En dankzij optionele cloudtelefonie hoef je je ook om je bereikbaarheid geen zorgen te maken. Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en efficiënt.

Beheer werkplekken op afstand in enkele kliks

Portall-werkplekken bieden niet alleen voordeel voor de eindgebruiker. Ook IT-beheer wordt een stuk eenvoudiger; je beheert en beveiligt werkplekken gewoon via de cloud. Binnen enkele klikken rol je updates uit naar alle werkplekken tegelijk. Handmatige support komt te vervallen, waardoor je IT-beheer ook nog eens veel tijd bespaart. Bovendien monitoren wij jouw werkplekken proactief op afstand. Je weet altijd hoe werkplekken gebruikt worden, wat de piekmomenten zijn en waar eventuele kwetsbaarheden liggen.

Opschalen in een handomdraai

Je wilt natuurlijk niet te lang bezig zijn met het aansluiten van nieuwe werkplekken. Anderzijds heb je geen trek in onnodige kosten door ongebruikte werkplekken. Met Portall wordt op- of afschalen veel sneller en gemakkelijker. Het aantal werkplekken beweegt dus altijd met je mee. Het resultaat: nieuwe collega’s kunnen snel aan de slag en je zit nooit meer met onverwachte of verborgen kosten.

Eén aanspreekpunt voor al je vraagstukken

Vragen over je werkplek? Dan is het wel zo fijn als je niet eerst hoeft te zoeken wie je moet bereiken. Hoeft ook niet. Portall is immers een totaaloplossing. Wij ondersteunen je dus op ieder gebied, van advies tot support en alles daartussenin. Daardoor werk je weer net even wat makkelijker. Ook kostentechnisch houden we het overzichtelijk; je betaalt een vast maandelijks bedrag per werkplek en hoeft je vervolgens nergens meer zorgen over te maken.

Meer weten over de Portall-cloudwerkplek?

Waarom moeilijk doen als het simpel kan? Met Portall- cloudwerkplek beschik je over cloudwerkplekken op maat waarmee je zowel op kantoor als thuis gemakkelijk werkt. Zónder tijdrovend beheer of ander gedoe, maar mét het gemak dat je altijd al hebt gewild. We doen wat we beloven, zodat jij het beste uit jezelf kunt blijven halen. Neem contact met ons op en laat ons weten waarmee wij je mogen helpen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross