fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

WilroffReitsma ontvangt ISAE 3402

WilroffReitsma ontvangt ISAE 3402-verklaring: ‘Bewezen en veilig gegevensbeheer’

Op 17 november 2022 is de ISAE 3402-verklaring officieel toegekend aan WilroffReitsma. We zijn dan ook trots dat wij hiermee bewijzen dat we als organisatie volledig voldoen aan alle eerder behaalde ISO- en NEN-certificeringen en -werkmethoden. “De rapportage is volledig zonder bevindingen van de auditor door ons ontvangen”, zo reageert collega Etienne van Rijn. “En dat is super!”

De ISAE 3402-verklaring in het kort

“In de ISO- en NEN-normen staan werkzaamheden en bijbehorende maatregelen omschreven. De ISAE 3402 controleert of je je als bedrijf ook echt houdt aan deze werkzaamheden”, zo legt Van Rijn uit. “Wij zijn dan ook enorm trots dat wij deze verklaring zonder opmerkingen of bevindingen hebben ontvangen. Dit laat zien dat wij ons werk goed en professioneel uitvoeren.”

Eerder behaalde certificeringen

De verklaring is toegekend met de focus op de eerder behaalde ISO- en NEN-certificeringen van WilroffReitsma. “In juli 2021 hebben wij ons gecertificeerd op ISO 9001, wat een waarborging is van al onze werkwijzen in kwaliteitsmanagementsystemen.” In diezelfde maand is ook ISO 27001 toegewezen, de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. “Deze certificering bewijst dat de manier waarop we (klant)gegevens bewerken en opslaan voldoet aan alle internationale standaarden.”

Bewezen professionaliteit en gegevensbeheer voor de klant

Voor de klant bieden de certificeringen veel voordelen, zoals de garantie dat alle gegevens die wij verwerken veilig door onze professionals wordt verwerkt. “Hiermee biedt WilroffReitsma aantoonbaar het vertrouwen in gegevensbeheer en -verwerking waar je op kunt bouwen.” In combinatie met de voor de zorgsector belangrijke NEN 7510-norm die ook in juli 2021 is toegewezen, biedt WilroffReitsma alle veiligheid en kwaliteit die wordt gevraagd. 

“Een samenwerking met een IT-partner valt of staat bij niet alleen wederzijds vertrouwen, maar ook bij een hoge mate van professionaliteit en kwaliteit.” Van Rijn licht toe dat dit te zien is aan de IT-experts binnen WilroffReitsma. “Iedereen binnen onze organisatie staat klaar voor de klant en weet precies wat hij of zij doet. De certificeringen en de verklaring bewijzen dit des te meer.” Zo kun je er altijd van op aan dat de gegevens op de best mogelijke manier wordt behandeld en verwerkt, zonder zorgen.

Niets minder dan het beste

Als KPN Strategisch Partner, Strategic Vodafone Partner en Microsoft Gold Partner is het kennisniveau van WilroffReitsma al van hoge kwaliteit. Met de eerdere ISO- en NEN-certificeringen is de ISAE 3402-verklaring een zeer welkome toevoeging. “Het hoge kennisniveau is in combinatie met de certificeringen en de verklaring uniek in ons werkveld. Er zijn niet veel Managed Service Providers (MSP’s) die kunnen zeggen dat ze dit ook hebben.” De verklaring is echter veel meer dan ‘een simpel vinkje’. “Natuurlijk konden klanten al jaren op onze kennis en ervaring vertrouwen. Dankzij de ISAE 3402-verklaring kunnen we nu ook onderbouwd aantonen dat wij onze werkmethoden volgens alle regels uitvoeren.” 

Met de verklaring biedt WilroffReitsma de aantoonbare zekerheid van veiligheid, kwaliteit en de waarborging van alle belangrijke (klant)gegevens. Wil je meer weten over de verklaring, certificeringen of op welke manieren wij jouw diensten naar het volgende level kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross