fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

WilroffReitsma is KPN Health Certified Partner: dit betekent het voor jouw organisatie

Ontdek de voordelen van werken met een KPN Health Certified Partner

Driedubbele vergrijzing, stijgende zorgkosten en een flink personeelstekort. Dat vraagt om duurzame veranderingen in de zorg. Wil jouw organisatie meer grip krijgen op het automatiseren, digitaliseren, beveiligen en verduurzamen van het zorgproces en de onderlinge communicatie? Dan zijn wij de gecertificeerde partij die je daarbij kan helpen.

Sinds 20 januari 2023 is WilroffReitsma namelijk KPN Health Certified Partner. En daar zijn wij trots op! Onze collega’s Gert Gossen, Roderick Strik en Roy van Leeuwen hebben alle drie het KPN Health Certified Partner-examen succesvol afgerond en zijn daarmee onze gecertificeerde specialisten.

Maar wat betekent het precies voor jou, als zorgorganisatie? En wat zijn de voordelen van werken met een KPN Health Certified Partner? We gingen in gesprek met onze Sr. Account Manager Health Gert Gossen.

Kennismaken met Gert Gossen

Hoi, ik ben Gert Gossen. En samen met mijn vrouw wonen wij in een monumentaal pand in het mooie, pittoreske Heerde, op de Veluwe. In mijn vrije tijd zwem ik graag en doe ik ook vrijwilligerswerk als badmeester. Ook doe ik graag mee met mijn oude Volkswagen aan oldtimer ritjes.”

Ruim 15 jaar expertise in de zorg
“Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen de zorg. Ik ben mijn carrière begonnen bij KPN en heb lang gewerkt als Accountmanager Zorg voor de Cure & Care in Nederland. Daarna heb ik voor een aantal bedrijven gewerkt die Zorginfra en Domotica ontwikkelen. En per december 2022 werk ik bij WilroffReitsma als Sr. Account Manager Health.”

Waarom de overstap naar WilroffReitsma? “De zorg vraagt om één loket dat alles in huis heeft op het gebied van ICT. WilroffReitsma is zo’n one stop shop die zorgorganisaties compleet ontzorgt.”

KPN Health Certified Partner; wat houdt dat precies in?

KPN Health is een onderdeel van KPN dat zich al meer dan 15 jaar richt op de zorgsector. “Zij leveren verschillende communicatie- en IT-diensten aan zorgorganisaties. Zoals de Digitale Werkplek, KPN ZorgMessenger, ZorgVrij Domotica, ZorgCloud, E-Zorg, Zivver en KPN Health Exchange”, vertelt Gert.

Om ervoor te zorgen dat zorgorganisaties kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de diensten en producten van KPN Health en haar partners, heeft KPN Health een Health Certificeringsprogramma voor businesspartners opgesteld.

“De certificering is bedoeld om aan te geven dat je als organisatie voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van KPN Health. En dat er specialisten zijn die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om producten en diensten te leveren die specifiek zijn gericht op de zorgsector. Daarnaast is WilroffReitsma ook NEN 7510-1:2017 en A1:2020 gecertificeerd. Zorgorganisaties kunnen bij ons dus altijd rekenen op kwalitatieve, effectieve én veilige zorgoplossingen”, legt Gert uit.

Hij vervolgt: “WilroffReitsma is KPN Strategisch Partner en levert alle zakelijke producten van KPN. Mede daarom zijn wij -samen met 14 andere partners in Nederland- ook benaderd om KPN Health Certified Partner te worden. Ik heb de KPN Health certificeringstraining en het examen met veel plezier gedaan. Het heeft mij nog meer inzicht gegeven in de gebruiksvriendelijke en effectieve producten en diensten die KPN Health heeft ontwikkeld. Ik blijf mij dan ook verdiepen in de uitdagingen in de zorg en ga volgend jaar ook weer deelnemen aan de (na)scholing die KPN biedt. Zo kan ik een volwaardig gesprekspartner blijven voor de mensen in de zorg én hun organisatie voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst.”

Samen de krachten bundelen: dit betekent onze certificering voor jou

“Dankzij de samenwerking met KPN Health en onze certificering, kunnen wij ons nu -naast onze bestaande ICT-diensten, zoals KPN EEN-, nog breder inzetten voor digitale transformatie en persoonlijke, warme zorg”, vertelt Gert enthousiast. “In de rol van Sr. Account Manager Health, draag ik hier graag mijn steentje aan bij. Door mijn jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg, weet ik wat er speelt en vind ik samen met de klant snel de juiste oplossing.”

WilroffReitsma wil met de slimme oplossingen van KPN Health de zorg elke dag een stukje menselijker en efficiënter maken. De extra diensten die wij dankzij onze certificering kunnen aanbieden, zijn:

Een zorgplan compleet ontzorgen met de ICT-oplossingen van KPN Health én de persoonlijke aanpak van WilroffReitsma

“Zorgorganisaties willen één aanspreekpunt voor al hun ICT-gerelateerde vraagstukken. Wij hebben alle kennis én de producten en diensten in huis om een zorgorganisatie compleet te ontzorgen. Van bereikbaarheid tot zorgdomotica. En van veilig e-mailen of het opslaan van gegevens tot het inrichten van de moderne, digitale werkplek”, vertelt Gert.

Hij vervolgt: “Tijdens een persoonlijk gesprek met de klant proberen we hun uitdagingen te achterhalen en koppelen daar de juiste oplossingen aan. Het is belangrijk dat zorgorganisaties een missie en visie hebben, zodat wij hen zo effectief mogelijk kunnen adviseren over de beschikbare oplossingen. Vervolgens stellen we samen een plan op om het zorgproces verder te digitaliseren en te automatiseren. Rekening houdend met legacy en tijdslijnen. Ook blijven we de diensten maandelijks evalueren om de kwaliteit van de zorgoplossingen zo hoog mogelijk te houden.”

Waarom die evaluatie volgens Gert zo belangrijk is? “Je kunt op papier de mooiste oplossingen bedenken en neerzetten. Maar als de zorg er in de praktijk niet mee kan werken, schiet je er niets mee op. Daarom staan wij -indien gewenst- ook na livegang nog paraat voor de klant. Samen met Zorgcoaches van KPN Health blijven wij onze klanten begeleiden en ondersteunen. Tijdens de implementatie en daarna. We leren ze hoe de nieuwe oplossing werkt en hoe je er zoveel mogelijk uithaalt. En blijkt iets niet te werken in de praktijk? Dan lossen we dit samen met de klant op. Zo willen we de zorg elke dag een stukje warmer, menselijker én efficiënter maken.”

Vijf voordelen van werken met een KPN Health Certified Partner

Samenwerken met WilroffReitsma betekent één aanspraakpunt voor al jouw ICT-vraagstukken. Maar er zijn meer voordelen voor zorgorganisaties om samen te werken met een KPN Health Certified Partner. We noemen er vijf:

Voordeel 1 – Expertise & Kennis: Als partner beschikken wij over de juiste kennis en expertise op het gebied van zorgthema’s, wetgeving, subsidies en zorgtechnologie. Hiermee kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor zorgorganisaties. Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waar jij mee te maken hebt en spelen hierop in met de juiste oplossingen.

Voordeel 2 – Hoogwaardige kwaliteit: KPN Health Certified Partners voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van KPN Health. Dit betekent dat wij alleen maar hoogwaardige producten en diensten leveren die voldoen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Daarnaast beschikt KPN Health over een eigen team van zorgspecialisten die inzetbaar zijn via ons als KPN Health Certified Partner

Voordeel 3 – Toegang tot de nieuwste technologieën: Als partner hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën en producten. Denk hierbij aan oplossingen op het gebied van communicatie, beveiliging en privacy. Hierdoor kunnen wij zorgorganisaties helpen om de beste zorg te bieden aan hun patiënten en cliënten.

Voordeel 4 – Zekerheid en betrouwbaarheid: Werken met een KPN Health Certified Partner biedt jou zekerheid en betrouwbaarheid. Partners zijn namelijk gecertificeerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die worden gesteld. Hierdoor kan je als zorgorganisatie vertrouwen op de producten, diensten en service die worden geleverd.

Voordeel 5 – Effectieve implementatie: Wij hebben ervaring met het implementeren van de standaard KPN  producten en -diensten én de Health-producten en -diensten. Dit betekent dat wij deze oplossingen op een effectieve en efficiënte manier kunnen implementeren. Maar ook na de implementatie staan we er nog voor de klant met begeleiding, adoptie en support. Zo besparen we tijd en kan je de voordelen van de producten en diensten sneller benutten als zorgorganisatie.

Samen werken aan de zorg van morgen?

Wil je ook profiteren van dé vijf voordelen van werken met een KPN Health Certified Partner? Of wil je dat collega’s meer tijd kunnen besteden aan het zorgen voor hun patiënten, in plaats van het stoeien met ingewikkelde IT-systemen? Til je digitale dienstverlening naar een hoger niveau. Werk samen met WilroffReitsma.

Gert Gossen: “Ontzettend leuk om aan dit interview mee te werken, maar nog veel leuker om met jullie in gesprek te gaan!”

Je kunt beter praten met WilroffReitsma

Meer informatie?

Meer informatie?  Neem dan contact met ons op en vraag naar Gert Gossen of één van onze andere gecertificeerde specialisten. Als onafhankelijke, gespecialiseerde IT-dienstverlener helpen wij je met oplossingen die voor jou werken.

Neem contact op voor meer informatie
WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross