fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

WilroffReitsma is benoemd tot Yealink Gold Partner

Slimmer en professioneler vergaderen en communiceren? Dat doe je met de video- en audio-oplossingen van Yealink. En goed nieuws: WilroffReitsma is met ingang van 26 juli jl. benoemd tot Yealink Gold Partner. Van advies tot oplevering en nazorg: jij profiteert bij WilroffReitsma voortaan van de beste condities en service.

Je vergaderruimte slimmer inrichten? Dat doe je met de slimme en innovatieve videovergadersystemen van Yealink. Yealink is de nummer 1-leverancier van SIP-telefoonoplossingen en biedt antwoord op de behoeftes die ontstaan met het nieuwe werken. Denk aan kwalitatief hoogwaardige samenwerkingsoplossingen voor videoconferencing en audioconferencing.

Yealinks productportfolio bestaat uit:

WilroffReitsma is trots om benoemd te zijn tot Yealink Gold Partner. Het advies en de service die al goed waren zijn nu nog beter. Met het Yealink-partnership profiteer je bij WilroffReitsma van:

Ook slimmer communiceren?

Wil jij je vergaderruimtes en werkplekken ook slimmer inrichten met de oplossingen van Yealink? Wil jij beschikken over een totaaloplossing met hoogwaardig beeld en geluid, en talloze slimme functies? En wil je dat wij je helpen met advies op maat en ontzorging op het gebied van installatie en training? Neem dan contact op met je contactpersoon bij WilroffReitsma of bel 020 - 40 777 00.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross