fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


27/12/2018

Wat zijn jouw goede IT-voornemens voor 2019?

De periode tussen kerst en oud en nieuw is vaak rustiger dan de rest van het jaar. Veel collega’s nemen vrije dagen op en het oppakken van nieuwe projecten wordt uitgesteld tot begin volgend jaar. Een uitgelezen kans om je IT-voornemens voor komend jaar aan te scherpen. 

Begin met een korte terugblik
Een nieuw jaar starten gaat niet zonder een terugblik op het afgelopen jaar. Als we ons richten op het IT-vlak; zijn er IT-incidenten geweest die aanleiding zijn voor directe verbetering? Krijg je bepaalde klachten van gebruikers vaker terug? Merk je dat bepaalde IT-taken te complex of tijdrovend zijn geworden? Dan is het tijd om het komend jaar anders aan te pakken. 

Bepaal je doelen
Verbetering hoeft niet altijd te komen vanuit een incident of negatieve aanleiding. Iets kan ook goed gaan, maar je wilt de lat nóg hoger leggen. Om daarmee toekomstgericht te blijven werken, om de concurrentie voor te blijven, om aantrekkelijk te zijn voor professionele talenten.  

Je kunt een of meerdere doelen hebben, zoals: 

  • Meer tijd voor innovatie vrijmaken 
  • Slimmer en efficiënter samenwerken 
  • Dataveiligheid verbeteren 
  • Besparen op onderhoud 
  • Kosten beheersbaar maken 

Natuurlijk is het belangrijk om deze doelen specifieker te maken. Op die manier kunnen we oplossingen vinden die écht passen en die ervoor zorgen dat jij het doel haalt. Met de WilroffReitsma Business Roadmap helpen wij je daarbij. 

Business Roadmap
We hebben de Business Roadmap in het leven geroepen om jouw doelen zo gericht en efficiënt mogelijk te verwezenlijken. Samen zetten we een stip op de horizon – in deze situatie: je IT-voornemens voor 2019 – en kijken we hoe we die het beste kunnen realiseren. Zie het als een sportcoach die je helpt om komend jaar een marathon te lopen, of de Alpe d’Huez al fietsend te beklimmen. Met een helder actieplan creëren we realistische verwachtingen. Hierbij kijken we uitgebreid naar je organisatie, je collega’s en de huidige ICT-systemen. Klinkt logisch, toch? 

Start 2019 met een voorsprong
Wat je goede ICT-voornemens voor komend jaar ook zijn; bij WilroffReitsma helpen we je graag om deze werkelijkheid te maken. Neem contact op via 020 – 40 777 00 of info@wilroffreitsma.nl. Daarvoor hoef je natuurlijk niet tot het nieuwe jaar te wachten!