fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Wat is hosted telefonie en waarom je niet meer kunt wachten met overstappen?

Het aftellen naar het einde van ISDN 1 / 2 is nu echt begonnen. Per 1 september wordt deze techniek na 25 jaar trouwe dienst uitgefaseerd. Bel je nog via ISDN, dan kun je niet langer wachten met de overstap naar het toekomstbestendige hosted telefonie. De grote vraag is wat is hosted telefonie en waarom je moet overstappen. In dit artikel vertellen we hier meer over. 

ISDN past niet meer bij deze tijd 

Digitalisering heeft ons bereikbaarder en flexibeler dan ooit gemaakt. Je klant neemt daarom geen genoegen meer met beperkte bereikbaarheid van je organisatie. En dat is nou net wat ISDN is: beperkt. Een handjevol functionaliteiten, weinig gebruikersvrijheid en een matige integratie met de rest van je IT. Met andere woorden, ISDN past niet meer bij deze tijd. Daarom heeft KPN besloten deze verouderde techniek uit te faseren. 

Voorkom onbereikbaarheid

Bel je nog via ISDN, dan loop je het risico na 1 september telefonisch niet meer bereikbaar te zijn. En dat is funest voor je klantcontact en dienstverlening. Voorkom een hoop ellende en stap zo snel mogelijk over naar hosted telefonie. Zo weet je zeker dat je geen onnodig risico loopt.

Wat is hosted telefonie?

Met hosted telefonie blijf je gewoon bellen zoals je gewend was. Het grote verschil is echter dat je nu belt via je eigen telefooncentrale in de cloud. Hosted telefonie is eigenlijk bellen via internet. De telefooncentrale staat in de cloud bij WilroffReitsma in plaats van fysiek bij jou op locatie. Daarmee beschik je over veel meer gebruikersvrijheid dan voorheen het geval was. De voordelen zijn dan ook legio. Een vijftal voorbeelden:

Wacht niet langer – stap nú over

Heb je de overstap nog niet gemaakt? Dan raden we je aan daar niet langer mee te wachten. Hosted telefonieoplossingen worden altijd op maat geleverd. Dat betekent dat de implementatie ervan soms wat meer voeten in de aarde kan hebben. Meer weten over hoe je snel en makkelijk overstapt naar hosted telefonie? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij iedere stap van dit traject. 

Verder lezen? Lees hier meer over Hosted telefonie.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross