fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Waarom je er goed aan doet nu over te stappen op Windows 10 zakelijk

Op 14 januari 2020 stopt de ondersteuning voor Windows 7 en Office 2010. Vanaf die dag zullen hiervoor geen officiële software- en securityupdates meer verschijnen. Dat heeft gevolgen voor je productiviteit en dataveiligheid. Heb je de overstap naar Windows 10 zakelijk en Office 2019 nog niet gemaakt? Dan kun je eigenlijk niet langer meer wachten.

Het belang van up-to-date software

Zakelijke IT staat niet stil. Dagelijks verschijnen er tal van nieuwe apps en andere digitale oplossingen die je veel sneller, makkelijker en productiever laten werken. Bovendien zijn we door digitalisering andere eisen gaan stellen aan zaken zoals flexibiliteit en security. Waarom zou je dan nog genoegen nemen met een besturingssysteem uit een tijd waarin deze zaken veel minder relevant waren? Beperk jezelf niet langer en stap over op Windows 10, dat is ontwikkeld met mobiliteit, flexibiliteit en security als uitgangspunten.

Windows 10 zakelijk: gericht op de moderne werkplek

Windows 10 biedt alles voor de moderne werkplek. De voordelen ten opzichte van Windows 7 zijn legio: je bestanden en apps zijn bijvoorbeeld altijd gesynchroniseerd op al je Windows-, Android- en iOS-devices. Productief (samen)werken op afstand wordt daardoor veel makkelijker. Programma’s starten bovendien veel sneller op, doordat het systeem efficiënter gebruikmaakt van je hardware. Een ander groot voordeel is dat de security in lijn is gebracht met de praktijk van vandaag. Je werkt dus vanuit de basis meteen een stuk veiliger. Tel daarbij de vele andere voordelen op en het moge duidelijk zijn: met Windows 10 beschik je over een up-to-date oplossing waarmee je het jezelf een stuk makkelijker maakt.

Up-to-date productiviteitstools met Office 2019

Office 2019 biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van eerdere versies. Zo bevat Microsoft Excel nieuwe formules . Microsoft Word is onder andere aangevuld met handige spraak-naar-tekst-opties. Microsoft Outlook is  voorzien van nieuwe opties waarmee je e-mail makkelijker kunt categoriseren en verwerken. Bovendien wordt deze versie regelmatig van updates ten gunste van de functionaliteit en beveiliging voorzien. Zo laat Office 2019 je de hele dag zorgeloos productief en veilig werken.

Optimaal cloudvoordeel met Microsoft 365

Windows 10 zakelijk maakt locatieonafhankelijk werken veel eenvoudiger. Met Microsoft 365 worden de mogelijkheden zelfs nóg uitgebreider. Deze cloudoplossing biedt alles voor je zakelijke productiviteit, communicatie en security. Je beschikt bijvoorbeeld altijd over de laatste versies van het Office-pakket, zodat je optimaal productief kunt werken. Slimme communicatieapps laten je veel effectiever communiceren met klanten en collega’s, waar je je ook bevindt. Je devices zijn bovendien doorlopend sterk beveiligd tegen cyberdreigingen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand per werkplek.

Wij helpen je met de overstap

Wil je ook snel overstappen van Windows 7 naar Windows 10 of Microsoft 365? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je van a tot z bij de volledige overstap. Zo breng je je organisatie snel up-to-date en profiteer je snel van alle voordelen. Ook voor al je vraagstukken rondom werken in de cloud bieden we natuurlijk volledige ondersteuning. Onze specialisten staan klaar met advies op maat.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross