fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Waarom een slimme security benadering belangrijker is dan een perfecte

Perfectie bestaat niet. Dat geldt (helaas) ook voor security. Het is onmogelijk iedere dreiging buiten de deur te houden. Hoe je dan toch veilig door blijft werken? Dat doe je door te focussen op onderdelen waar de grootste securitywinst kan worden behaald. En dat kan op meer manieren dan je misschien denkt.

Online dreigingen steeds diverser

Het is al jaren een garantie in IT-land: cyberdreigingen blijven jaar op jaar toenemen en worden bovendien steeds diverser. Ransomware, spyware, hacks, phishing en social engineering zijn daarvan slechts enkele voorbeelden. Het zijn dreigingen die niet alleen binnen de kantoormuren, maar ook zeker op de vaak minder goed beveiligde thuiswerkplek voor onrust kunnen zorgen. Lees hier hoe je deze securitydreigingen kan aanpakken.

Focus op techniek en mens

Dreigingen zijn lang niet allemaal technisch van aard. Ook je collega’s kunnen – veelal onbewust – voor de nodige risico’s zorgen. Daarom kijken we niet alleen naar de techniek, maar ook naar de menselijke zijde van IT. Die benadering helpt ons om de meest effectieve invulling van je security te vinden. Op maat, dus volledig toegespitst op jouw organisatie. Dat doen we onder andere op de volgende manieren:

Security leidend in alles wat we doen

Security is niet de kers op de taart, maar een belangrijk ingrediënt van ieder IT-ontwerp. Zet security centraal in je IT-project, en je gaat al meteen goed op weg. Dat doen we overigens zelf ook: onze dienstverlening is gecertificeerd op ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging. Je weet dus zeker dat security leidend is in alles wat we doen. En daar pluk jij de vruchten van.

Meer weten?

IT simpel maken, dat is wat we voor je doen. Ook over security wil je je gewoon geen zorgen hoeven maken. Wil jij dat ook? Neem dan contact met ons op, en we maken het voor je mogelijk.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross