fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Actueel

Vodafone roept WilroffReitsma en Partners uit tot Strategic Partner of the Year 2022

Vorige week dinsdag vond de jaarlijkse uitreiking van de Business Partner of the Year awards van Vodafone Business plaats. De culinaire avond voor 6 award categorieën vond plaats in een intieme dinersetting met zintuigprikkelende ervaringen zoals de wijnproeverij van Ilja Gort.

Strategic Partner of the Year

Tijdens deze avond is WilroffReitsma en Partners uitgeroepen tot ???? Strategic Partner of the Year 2022 ????. Vodafone Business prees WilroffReitsma en Partners tijdens de uitreiking o.a. om het feit dat zij "altijd klaarstaan voor hun relaties, ook als het in het weekend of midden in de nacht is".

Ron Smit, mede-oprichter van WilroffReitsma & Partners: ”Geweldig! Ieder jaar doe je je best met je collega’s en de mensen van Vodafone, ik ben helemaal beduusd”. Marc Hoos: “Ik sluit me aan bij Ron, ik ben sprakeloos en heel trots. We gaan van 2023 een mooi jaar maken!”

WilroffReitsma is trots op het team van WilroffReitsma & Partners en de collega's die deze awards mogelijk hebben gemaakt, en op de samenwerking met Vodafone als Strategisch Partner.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross