fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Vodafone One Net

Vodafone One Net

Eén oplossing voor alle bedrijfscommunicatie

Altijd en overal bereikbaar

Vodafone One Net is een integrale oplossing op maat voor je ICT-omgeving. Dankzij de verregaande vast-mobiel integratie van One Net Enterprise mis je nooit meer een belangrijk telefoontje, waar je ook werkt.

Collega’s kunnen elkaar in één keer bereiken en je kunt overal mobiel uitbellen en gebeld worden op jouw vaste nummer.

Productiever en efficiënter samenwerken

Vodafone One Net stelt medewerkers in staat om onderling nog beter samen te werken met behulp van de One Net Enterprise Unified Communications add-ons.

Zo kunnen zij zelf eenvoudig hun bereikbaarheidsinstellingen aanpassen, met elkaar chatten, zien wie er beschikbaar is en op afstand samenwerken.

Flexibel kostenmodel

Als jouw organisatie groeit of krimpt, kun je met One Net eenvoudig het aantal profielen zowel naar boven als naar beneden aanpassen en bepalen welke gebruiker welk pakket krijgt. Zo betaal je nooit teveel.

Met One Net bel je bovendien ook mobiel en vast onderling gratis en kun je kiezen uit een zorgeloos all-in-one prijsplan of betalen naar gebruik.

Partnership

Vodafone Strategic Partner

Vast, mobiel, data en IT integreren steeds meer. Daarom zijn organisaties op zoek naar één totaalleverancier. Voor jou betekent dit alle gemak onder één dak. En met snelle en persoonlijke service. Daarom is WilroffReitsma Vodafone Strategic Partner, de hoogste partnerkwalificatie van Vodafone, en daar zijn wij best trots op! Wij verzorgen het advies, de installatie, de facturatie en de service. Wij zijn jouw eigen, persoonlijke, aanspreekpunt voor alle Vodafone One Net vragen. Simpel.

Ik kies voor Vodafone One Net

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross