fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


29/03/2019

Vodafone One Net Enterprise zorgt voor de juiste bereikbaarheid

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Je wilt flexibel zijn en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt, maar investeringen houd je liever beperkt. Toch moeten je collega’s ongehinderd kunnen communiceren en overal bereikbaar zijn. Kies dan Vodafone One Net Enterprise, een flexibele telefonieoplossing die past bij jouw bedrijf en collega’s. 

Bepaal je bereikbaarheid

Er is van alles mogelijk op het gebied van telefonie. Wil je bijvoorbeeld je vaste nummer doorschakelen naar je mobiel? Mobiel bellen met je vaste nummer? Een huntgroep opzetten voor je algemene bedrijfsnummer of een keuzemenu inrichtenMet Vodafone One Net Enterprise is alles mogelijk. 

Om te kijken welke telefonieoplossing het meest geschikt is, is het goed om te kijken welke mate van bereikbaarheid bij je collega’s past. Vodafone hanteert de volgende vier profielen: 

  • One Mobiel: Je hebt geen vast nummer nodig. Wel vind je het handig om te kunnen doorschakelen en geen gesprek te missen. Verder zijn basistelefoniefuncties beschikbaar en kun je onderling met verkort nummer bellen. 
  • One Flex: Ben je veel onderweg en wil je overal mobiel bereikbaar zijn op een vast nummer? Dan biedt Flex uitkomst; wél een vast nummer, geen vast toestel. Uitgebreide telefoniefuncties, het inregelen van huntgroepen en profielen zijn inclusief. 
  • One Vast: Werk je vooral vanuit een vaste werkplek en ben je weinig onderweg? Dan is Vast een goede keuze. Profiteer van basisbelfuncties zoals doorschakelen en intern bellen met verkorte nummers. 
  • One Combi: Heb je een vaste werkplek én ben je regelmatig onderweg? Dan past het Combi-profiel waarschijnlijk het beste bij je. Profiteer van alle vaste en mobiele functionaliteiten, die naadloos verbonden zijn. 

Het kan ook zijn dat je voor een aantal collega’s wat meer functionaliteiten wilt dan voor andere collega’s. Een buitendienstmedewerker zal weinig hebben aan een vast nummer, terwijl je incassomedewerker aan alleen een vast nummer voldoende heeft. Je kunt altijd kiezen voor een combinatie van verschillende profielen. 

One Net Enterprise

Vodafone One Net Enterprise is een hosted telefonieoplossing. Hiermee combineer je een vaste breedbandverbinding met vaste en mobiele telefonie. En grote investeringen? Die hoef je niet te doen. De netwerken worden door Vodafone zelf perfect up-to-date gehouden.  

Toekomstbestendige Unified Communications

Daarnaast biedt Vodafone One Net Enterprise de mogelijkheid om je telefonie en internet uit te breiden met een Unified Communications-oplossing. Hiermee voeg je andere communicatiemiddelen, zoals chat, e-mail en presence, samen met je telefonie. Zo kunnen collega’s echt communiceren zoals zij willen. 

Meer weten?

Ben je op zoek naar een telefonieoplossing die past bij jouw bedrijf en collega’s? Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jullie wensen en behoeften. Samen zetten we een stip op de horizon en werken daar met de juiste oplossingen naartoe.