fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Vodafone One Net Enterprise zorgt voor de juiste bereikbaarheid

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Je wilt flexibel zijn en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt, maar investeringen houd je liever beperkt. Toch moeten je collega’s ongehinderd kunnen communiceren en overal bereikbaar zijn. Kies dan Vodafone One Net Enterprise, een flexibele telefonieoplossing die past bij jouw bedrijf en collega’s. 

Bepaal je bereikbaarheid

Er is van alles mogelijk op het gebied van telefonie. Wil je bijvoorbeeld je vaste nummer doorschakelen naar je mobiel? Mobiel bellen met je vaste nummer? Een huntgroep opzetten voor je algemene bedrijfsnummer of een keuzemenu inrichtenMet Vodafone One Net Enterprise is alles mogelijk. 

Om te kijken welke telefonieoplossing het meest geschikt is, is het goed om te kijken welke mate van bereikbaarheid bij je collega’s past. Vodafone hanteert de volgende vier profielen: 

Het kan ook zijn dat je voor een aantal collega’s wat meer functionaliteiten wilt dan voor andere collega’s. Een buitendienstmedewerker zal weinig hebben aan een vast nummer, terwijl je incassomedewerker aan alleen een vast nummer voldoende heeft. Je kunt altijd kiezen voor een combinatie van verschillende profielen. 

One Net Enterprise

Vodafone One Net Enterprise is een hosted telefonieoplossing. Hiermee combineer je een vaste breedbandverbinding met vaste en mobiele telefonie. En grote investeringen? Die hoef je niet te doen. De netwerken worden door Vodafone zelf perfect up-to-date gehouden.  

Toekomstbestendige Unified Communications

Daarnaast biedt Vodafone One Net Enterprise de mogelijkheid om je telefonie en internet uit te breiden met een Unified Communications-oplossing. Hiermee voeg je andere communicatiemiddelen, zoals chat, e-mail en presence, samen met je telefonie. Zo kunnen collega’s echt communiceren zoals zij willen. 

Meer weten?

Ben je op zoek naar een telefonieoplossing die past bij jouw bedrijf en collega’s? Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jullie wensen en behoeften. Samen zetten we een stip op de horizon en werken daar met de juiste oplossingen naartoe. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross