fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


13/05/2019

Vodafone Flex: Vodafone voor bedrijven

Vodafone voor bedrijvennintroduceert vanaf vandaag een nieuwe oplossing die binnen 24 uur een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk en communicatiediensten biedt. Organisaties kunnen deze diensten direct naar eigen behoefte aanpassen.

Snelle levering, zelf in control

Organisaties dienen na verhuizing of bij een nieuwe vestiging doorgaans weken te wachten op een veilig en betrouwbaar netwerk. Dit terwijl ze juist zo snel mogelijk operationeel willen zijn. Met Vodafone Flex is deze nieuwe aansluiting binnen 24 uur geregeld. En dit kan op elke beschikbare internetaansluiting, dus ook van andere aanbieders. Met Vodafone Flex krijgen medewerkers dus een gesloten netwerk waarmee ze altijd en overal veilig toegang hebben tot bedrijfsdata. En het toevoegen van een nieuwe vestiging is direct geregeld, ook over andere internetoplossingen.

In control door flexibele contracten

Bedrijven hebben de behoefte aan flexibiliteit, inzicht en beheersbaarheid van hun netwerk en communicatieoplossing. En dit is exact wat Vodafone Flex biedt. Zo wordt slimmer werken mogelijk gemaakt en kunnen bedrijven steeds efficiënter opereren. En als het team of de organisatie verandert, verandert ook de behoefte. Daarom hanteert Vodafone Flex flexibele contracten. Deze zijn simpel op- en af te schalen. Zo zitten ondernemers niet meer vast aan licenties voor langere tijd.

Software is efficiënter dan hardware

Vodafone Flex werkt op SD-WAN, software defined wide area network. Het beheer gebeurt via een centrale beheeromgeving en dat maakt de zaak simpeler, slimmer en toegankelijker voor de klant. Op deze wijze krijgen organisaties de beschikking over een besloten netwerk en zo altijd en overal veilig toegang tot hun bedrijfsinformatie. De dienst is geïntegreerd met de traditionele VPN-netwerken van Vodafone, zodat bestaande klanten ook nieuwe locaties kunnen toevoegen. En nieuwe klanten kunnen alles via de nieuwe omgeving afnemen of kiezen voor een combinatie van oud en nieuw. Een stuk legacy is geen probleem, juist omdat je dankzij de software flexibel bent—en blijft.

Geïnteresseerd?

Klinkt Vodafone Flex als de juiste oplossing voor uw organisatie? WilroffReitsma is één van de drie Vodafone Partners die deze dienst kunnen bieden. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten!