fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


13/05/2019

Vodafone Flex: Vodafone voor bedrijven

Vodafone zakelijk introduceert vanaf vandaag een nieuwe oplossing die binnen 24 uur een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk en communicatiediensten biedt: Vodafone Flex. Organisaties kunnen deze diensten direct naar eigen behoefte aanpassen.

vodafone flex

Vodafone Flex: snelle levering, zelf in control

Organisaties dienen na verhuizing of bij een nieuwe vestiging doorgaans weken te wachten op een veilig en betrouwbaar netwerk. Dit terwijl ze juist zo snel mogelijk operationeel willen zijn. Met Vodafone Flex is deze nieuwe aansluiting binnen 24 uur geregeld. En dit kan op elke beschikbare internetaansluiting, dus ook van andere aanbieders. Met Vodafone Flex krijgen medewerkers dus een gesloten netwerk waarmee ze altijd en overal veilig toegang hebben tot bedrijfsdata. En het toevoegen van een nieuwe vestiging is direct geregeld, ook over andere internetoplossingen.

In control door flexibele contracten

Bedrijven hebben de behoefte aan flexibiliteit, inzicht en beheersbaarheid van hun netwerk en communicatieoplossing. En dit is exact wat Vodafone biedt. Zo wordt slimmer werken mogelijk gemaakt en kunnen bedrijven steeds efficiënter opereren. En als het team of de organisatie verandert, verandert ook de behoefte. Daarom hanteert Vodafone Flex flexibele contracten. Deze zijn simpel op- en af te schalen. Zo zitten ondernemers niet meer vast aan licenties voor langere tijd.

Software is efficiënter dan hardware

Vodafone Flex werkt op SD-WAN, software defined wide area network. Het beheer gebeurt via een centrale beheeromgeving en dat maakt de zaak simpeler, slimmer en toegankelijker voor de klant. Op deze wijze krijgen organisaties de beschikking over een besloten netwerk en zo altijd en overal veilig toegang tot hun bedrijfsinformatie.

Opschalen wanneer je het nodig hebt

Eén partner

Voor het beheer en verzorgen van alle werkplekdiensten

Portall

Eén servicepunt

Waar je al je IT en Telecom vragen kan stellen

Portall

Eén cloud

Voor je Werkplek en Telefonie, beveiligd en beheerd door WilroffReitsma

IP-VPN Netwerk

Met Vodafone Flex maak je razendsnel een veilig een betrouwbaar IP-VPN netwerk. Hiermee heb je altijd en overal veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk. De data uitwisseling tussen jouw locaties gaat hiermee over je eigen privénetwerk. De IP-VPN is een optie en kan ervoor voor zorgen dat je veilig kunt communiceren tussen verschillende locaties. Dat geldt bijvoorbeeld voor een gemeenschappelijke telefooncentrale en servers.

En nieuwe klanten kunnen alles via de nieuwe omgeving afnemen of kiezen voor een combinatie van oud en nieuw. Een stuk legacy is geen probleem, juist omdat je dankzij de software flexibel bent, en blijft.

Vodafone partner

Vodafone Strategic Plus Partner

WilroffReitsma is Strategic Plus Partner van Vodafone. Wij leveren alle zakelijke producten van Vodafone, waaronder Vodafone One Net, Skype For Business, Vodafone Glasvezel, Office365, Enterprise Mobility Management, Vodafone One Fixed en Vodafone Mobiel, aanbieden.

Geïnteresseerd?

Klinkt Vodafone Flex als de juiste oplossing voor uw organisatie? WilroffReitsma is één van de drie Vodafone Partners die deze dienst kunnen bieden. Neem contact met ons op om over de mogelijkheden te praten!

Ik kies voor Vodafone Flex