fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Vijf manieren waarop Portall-werkplekken van WilroffReitsma jouw leven makkelijker maken

Je werkt net even wat lekkerder met een overzichtelijke werkplek die jou als gebruiker centraal stelt. Eenvoudige toegang tot apps, communicatietools en documentatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk samen kunt werken en optimaal productief bent. Je ervaart het met onze Portall-werkplekken in de cloud. Graag delen we vijf Portall-functies die jouw werkdag een stuk makkelijker maken.

1. Single sign-on – één keer inloggen, de hele dag aan de slag

Direct toegang tot alle apps op je werkplek, zonder dat je steeds opnieuw hoeft in te loggen; het is de gedachte achter authenticatie op basis van single sign-on, dat ook op Portall-cloudwerkplekken wordt ondersteund. Je logt in met slechts één gebruikersnaam en één wachtwoord, en kunt direct aan de slag. Je hoeft dus nooit meer verschillende wachtwoorden te onthouden. Wel zo simpel.

2. Mijn Apps – alle apps voor je werk in één overzicht

Gemakkelijk en productief werken vaart wel bij overzicht. Dat kan al zo simpel zijn als al je apps in één overzicht hebben staan. Ook daarvan profiteer je met Portall-werkplekken. Via de Mijn Apps-widget heb je toegang tot alle zakelijke apps die je nodig hebt. Multitasken gaat op deze manier bijvoorbeeld een stuk sneller. Goed voor het gebruiksgemak, nog beter voor je productiviteit.

3. Weten & Regelen – overal toegang tot de kennisbank van je bedrijf

Informatie over arbeidsvoorwaarden, handleidingen, procedures, informatie over verzuim en gezondheid en ondersteuning; het zijn zaken die voor alle medewerkers belangrijk zijn. Veel organisaties gebruiken een intranetomgeving voor het delen van deze informatie. Ook Portall biedt deze mogelijkheid met de Weten & Regelen-widget. Hiermee heb je toegang tot de kennisbank van jouw organisatie. Je hoeft dus nooit meer eindeloos te zoeken in mappen of verouderde documenten op het netwerk. Je beschikt altijd over up-to-date informatie. Ook deze widget maakt jouw werkdag een stuk zorgelozer.

4. Onboardingmodule – zicht op de laatste updates en ontwikkelingen

Om productief te blijven werken, is het prettig als je op de hoogte bent van ontwikkelingen die jouw werk makkelijker maken. Die ontwikkelingen staan via de onboardingmodule altijd op je radar. Je ziet bijvoorbeeld welke nieuwe widgets beschikbaar zijn, of hoe je de nieuwswidget naar jouw wensen kunt instellen. De onboardingmodule kan daarnaast worden gebruikt om nieuwe medewerkers te verwelkomen en bekend te maken met de organisatie en processen. 

5. Push-notificaties – mobiele berichten die samenwerking versterken

Niet iedereen zit de hele dag op een vaste plek. Je smartphone heb je eigenlijk altijd wel bij de hand. In het geval van meldingen die extra aandacht vereisen, kan het prettig zijn als je je collega’s een push-notificatie kunt sturen op hun mobiel. Denk aan meldingen rondom telefoniestoringen, werkzaamheden rondom het kantoorpand of bezoek van een audit-commissie. Binnen een klik stel je grote groepen collega’s of zelfs de hele organisatie hiervan op de hoogte.

Laat IT voor je werken

Jouw manier van werken zo simpel mogelijk maken, of dat nou thuis of op kantoor is; WilroffReitsma ondersteunt je in deze ambitie. Dat doen we onder andere met Portall-werkplekken in de cloud, maar ook met andere IT-oplossingen. We doen wat we beloven, en zorgen er zo voor dat je het beste uit jezelf kunt halen. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross