fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN

Verrijk je dienstverlening met KPN EEN MKB Zakelijke TV

Heb je een wachtruimte waar je gasten ontvangt? Wil je ze informeren of extra vermaak bieden met live televisie of eigen video’s? Dan is Zakelijke TV van KPN dé digitale tv-oplossing voor jouw bedrijf. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Waarom je kiest voor Zakelijke TV

Je kunt televisie voor diverse doeleinden inzetten:

KPN EEN TV: Televisie zoals jij het wilt

Zakelijke TV van KPN kun je gebruiken zoals jij het wilt. Met een ruim aanbod aan zenders en uitgebreide personalisatiemogelijkheden richt je het op maat in.

Met standaard meer dan vijftig reguliere zenders, veertien regionale zenders én diverse extra zenderpakketten heb je altijd voldoende keuze. Voeg je eigen logo toe aan de schermen en informatie die je laat zien op de tv’s voor een professionele uitstraling.

In onderstaande video ontdek je meer over de diverse toepassingen van KPN EEN TV.

Eenvoudig beheer via MijnKPN

Via MijnKPN Zakelijk regel je makkelijk alles in. Zo kun je zenderpakketten aan- of uitzetten. Ook de narrowcasting stel je hier volledig in. Laat je eigen pdf, video of website zien, of stel een RSS-feed in.

Heb je meerdere televisieschermen in gebruik? Dan kun je per scherm instellen wat je daar wilt tonen. Een nieuwsfeed in de wachtruimte en live voetbal in de kantine? Jij bepaalt het. Overal dezelfde video tonen; ook dat stel je met een paar klikken in.

Wat heb je nodig voor Zakelijke TV?

Zakelijke TV van KPN kijk je via het internet en kun je afnemen in combinatie met KPN EEN MKB Internet. WilroffReitsma is KPN Strategisch Partner, de hoogste partnerkwalificatie van KPN. Daarom kunnen we je van A tot Z adviseren en ondersteunen bij alle zakelijke KPN-diensten.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Zakelijke TV voor jóúw bedrijf? Neem contact met ons op en we vertellen je er meer over.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross