fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Vaste telefonie in Teams: dit zijn de voordelen


Hoe zou je het vinden als je slechts één omgeving had voor al je communicatie? Het populaire Microsoft Teams biedt hiervoor een ijzersterke basis. Door Teams aan je telefooncentrale in de cloud te koppelen, creëer je een complete communicatieoplossing mét vaste telefoniefunctionaliteit. Welke voordelen vaste telefonie in Teams dit biedt? We leggen het uit.

Eén nummer, eindeloze mogelijkheden

Door Teams te koppelen met je telefooncentrale in de cloud profiteer je van de voordelen en flexibiliteit van online bellen, gewoon via je zakelijke vaste nummer. En dat op kantoor op je pc, onderweg via je smartphone of thuis met je laptop. Bovendien mis je qua functionaliteit niks vergeleken met een vaste telefooncentrale. Je kunt alles helemaal naar wens instellen. Bij WilroffReitsma weten we precies hoe we dat het beste doen voor jouw bedrijf.

Efficiëntere klantcommunicatie

Met vaste telefonie in Teams beschik je over alle functies die bij een moderne telefooncentrale horen. Denk aan zicht op de beschikbaarheid van je collega’s, aanpasbare wachtrijen en handige voicemail- en transcriptiefuncties. Deze zijn allemaal beschikbaar op elk apparaat waar je Teams op gebruikt. Zo richt je je telefonieomgeving zo in dat je klanten de beste ervaring krijgen en je bereikbaarheid optimaal is.

Alle gegevens binnen handbereik

Een ander voordeel van vast bellen via Teams is dat je alle andere handige Teams-functies direct bij de hand hebt. Open makkelijk documenten die relevant zijn voor het gesprek, overleg snel met je collega via de chatfunctie of sla je aantekeningen direct op. Ook kun je software die je vaak gebruikt bij klantgesprekken, zoals crm- of contactcentersoftware, binnen een paar klikken integreren met Teams. Zo hoef je niet tussen schermen te wisselen en kun je je gesprek naar ieders tevredenheid afhandelen.

Gebruiksvriendelijk beheer

Geen zin in ingewikkelde facturen en financiële verrassingen achteraf? Omdat vaste telefonie in Teams via de cloud werkt, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Sterker nog, je betaalt alleen een vast bedrag per maand per gebruiker en een laag telefonietarief. Je krijgt daar een betrouwbare, flexibele en veilige omgeving voor je zakelijke telefoongesprekken voor terug. En een overzichtelijke factuur, waardoor je administratief ook minder tijd kwijt bent.

Jouw persoonlijke aanspreekpunt

Nóg een voordeel van vast bellen in Teams: als je het bij ons afneemt, hoef je je geen zorgen te maken over installatie, facturatie en service. WilroffReitsma is namelijk Microsoft Gold Partner, de hoogst haalbare partnerkwalificatie die Microsoft toekent. Wij kunnen je hierdoor volledig ondersteunen in je overstap én alles wat daarna komt. Met een vaste contactpersoon en jarenlange ervaring met Microsoft-producten helpen wij je zorgeloos een nieuwe stap te zetten in je bereikbaarheid.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross