fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Vast-Mobielbeheer

Vast-Mobielbeheer

Overal zakendoen is vanaf nu een simpele zaak.

Vast-Mobielbeheer

Techniek en ontwikkelingen gaan steeds sneller. Om niet achter te raken op de concurrentie, moet jij met dit tempo meebewegen. En daarom is het belangrijk dat jouw telecom dit ook doet. Wil jij niet meer wachten op een vervangend toestel, een nieuwe gebruiker of een wijziging in jouw keuzemenu, maar direct de benodigde aanpassing doorvoeren?

Kies dan voor Vast-Mobielbeheer van WilroffReitsma; wij bieden jou met deze dienst het best mogelijke Service Level Agreement. 

Meer tijd voor jouw bedrijf 

Heb je het liefst geen omkijken naar telecomvragen, serviceverzoeken en facturen? Dan is Vast-Mobielbeheer de beste keuze. Hierbij zijn de meest voorkomende serviceverzoeken inbegrepen en rapporteren wij periodiek over al jouw verzoeken en onze prestaties van de afhandeling hiervan. Zo krijg je helder inzicht en kun je zien of de Service Levels worden gehaald.

Gun jezelf de tijd en de energie om te focussen op de kern van jouw business en vertrouw voor jouw telecomzaken op de service van WilroffReitsma.  

Klaar voor de toekomst

Net als jouw bedrijf veranderen technologische oplossingen constant. Het is niet meer dan logisch dat jij wilt blijven profiteren van de continue ontwikkelingen die we doormaken. Dat vraagt om steeds meer technische kennis die organisaties niet altijd in huis hebben. Voor deze ondernemingen biedt WilroffReitsma uitkomst. Wil jij een service snel, eenvoudig en tegen voorspelbare kosten ontvangen? Dan is Vast-Mobielbeheer van WilroffReitsma het perfecte antwoord.

Kies voor Vast-Mobielbeheer van WilroffReitsma

WilroffReitsma maakt het simpel

Eén partner

Voor het beheer en verzorgen van alle werkplekdiensten.

Eén servicepunt

Waar je al je IT en Telecom vragen kan stellen.

Eén partner

Voor je Werkplek en Telefonie, beveiligd en beheerd door WilroffReitsma.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross