fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft

Upgrade je werkdag met een Surface-device

De aanschaf van een laptop voor zakelijk gebruik is een weloverwogen keuze. Je wilt immers alle gemakken die je nodig hebt, zoals flexibiliteit, krachtige hardware en een lange accuduur voor de gehele werkdag. Waar moet je voor gaan en welke zakelijke mogelijkheden zijn er? Onze Willem legt je graag uit wat je uit een Surface-device kunt halen en wat het voor jou en de zaak kan bieden.

Met een Surface-laptop kun je alle kanten op

Een laptop uit de Surface-lijn biedt al jaren de beste en meest flexibele manier van werken. Wat onderscheidt een Surface-laptop van andere laptops? Een van de meest bekende features is het gebruik van een touchscreen. En omdat Surface is geproduceerd door Microsoft zelf kun je er volledig op vertrouwen dat alle Microsoft-software helemaal is geoptimaliseerd voor de touchfunctionaliteit. Door deze unieke feature heb je niet alleen een krachtige laptop, maar ook een net zo’n sterke tablet. 

Daarnaast is standaard de meest recente Windows-versie aanwezig en werken alle Microsoft-apps naadloos met elkaar samen. Verder biedt het brede assortiment voor ieder wat wils. Van tekstverwerking in het Office-pakket tot zware vormgevingssoftware; met Surface-laptops kun je alle kanten op. Standaardisatie op Microsoft Surface is de logische keuze als je een betrouwbare totaaloplossing zoekt voor het hele bedrijf.

Surface Pro 9: een grenzeloze alleskunner gemaakt voor on-the-go productiviteit

Maak kennis met de meest flexibele oplossing die Microsoft heeft te bieden: de Surface Pro 9. Met de compactheid van een tablet en de kracht van een laptop, kun je alles aan wat er op een werkdag van je wordt gevraagd. Voer videogesprekken in 1080p HD met Microsoft Teams, bouw de mooiste presentaties on-the-go en werk belangrijke documenten uit. Dit alles is te bewonderen op een 13-inch touchscreen met een haarscherpe resolutie. 

Om altijd en overal bereikbaar te zijn is er voor de Surface Pro 9 een 5G-variant beschikbaar. Deze versie heeft een Microsoft SQ 3-processor, wat zorgt voor een langere accuduur. Met handige accessoires zoals een keyboard of een stylus kun je zo een volledig werkstation maken dat je overal kunt gebruiken. Combineer dit met een krachtige accu en een kraakhelder scherm en je bent voorzien voor alles wat een werkdag van je vraagt, waar je ook bent. Dit maakt de Surface Pro 9 uitermate geschikt voor professionals die veel onderweg zijn en op verschillende locaties hun werk doen.

Waarom een Surface Pro 9?

Surface Laptop 5: slank, slim, snel en superkrachtig

Werk waar en wanneer je maar wilt zonder problemen met de Surface Laptop 5. Deze laptop is voorzien van een razendsnelle Intel Core i5 of i7-processor om de zwaarste softwareprocessen aan te kunnen. Deze kracht is ook te merken in de multitaskmogelijkheden. Open meerdere apps in hetzelfde scherm of in een te koppelen tweede scherm, zonder verlies van beeldkwaliteit of snelheid. Met behulp van het verlichte ingebouwde toetsenbord en de het trackpad werk je niet alleen secuurder maar ook efficiënter dan voorheen. Met een accuduur tot maar liefst 18 uur, keuze uit een 13,5-inch en een 15-inch scherm en prachtig Dolby Atmos-geluid is een Surface Laptop 5 onmisbaar voor iedere kantoorprofessional die ongeremd en slim wil kunnen werken.

 Waarom een Surface Laptop 5?

Verzekerd van kwaliteit met een Surface via WilroffReitsma

Als Microsoft Gold Partner kun je bij WilroffReitsma terecht voor de nieuwste Surface-laptops voor zakelijk gebruik. Uiteraard stopt het niet bij de aankoop: onze professionals staan van de aankoopfase tot ver daarna voor je klaar. Wil je meer weten over de Surface Pro 9, Surface Laptop 5 of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross