fbpx
Thuiswerken door Corona? Gebruik Microsoft Teams2020-03-25T14:11:59+01:00

Ik wil graag gratis 6 maanden Teams van Microsoft

6 maanden gratis Teams van Microsoft

Inclusief videobellen en chatten

Optimale samenwerking vanuit één centrale hub

Thuiswerken door Coronavirus?

Heb je medewerkers in jouw organisatie die niet naar kantoor mogen komen wegens het Coronavirus? Dan is thuiswerken dé oplossing. WilroffReitsma biedt, in samenwerking met Microsoft, tijdelijk 6 maanden Teams aan zodat thuiswerkers toch optimaal kunnen samenwerken met collega’s.

Deze proefperiode is tot 1000 collega’s per organisatie. Je hoeft daarnaast geen klant te zijn van WilroffReitsma of Microsoft om hier gebruik van te maken.

We begrijpen dat een snelle overstap lastig kan zijn. Daarom bieden we voor iedereen, ongeacht of je klant bent, een gratis online workshop aan waarin je vragen kunt stellen over de implementatie en het gebruik van Teams.

Op deze website kan je direct een digitale afspraak plannen met één van onze specialisten.

Neem contact met mij op over deze gratis proefperiode

Over WilroffReitsma

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. WilroffReitsma heeft alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. Wij zijn gedreven en proactief en helpen onze klanten met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.