fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Telecom Expense Management

We merken dat relaties telecomfacturen vaak onoverzichtelijk en onnodig ingewikkeld vinden. Veelal is het onduidelijk waarom telefoniekosten bijvoorbeeld hoog uitvallen en vooral waar dit tot te herleiden is. Dit inzicht is zeer eenvoudig te verkrijgen via onze tool Telecom Expense Management (TEM). Dit is een dienst op licentiebasis die de telecommunicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar maakt en houdt. Binnenkomende telecomfacturen worden gecontroleerd en verwerkt en hierdoor krijgen leidinggevenden, maar ook gebruikers, goede inzichten in verbruik.
Hiervoor hebben we onze eigen software ontwikkeld: WilroffReitsma TEM.

Waarom WilroffReitsma TEM?

Voor vrijwel iedere organisatie stijgen de totale telecomkosten jaar na jaar. Dit komt vooral door toenemende mobiliteit van werknemers en het gebruik van steeds geavanceerdere mobiele telefoons. Het controleren van facturen en het beheersen van kosten is hierdoor een lastige
en tijdrovende klus geworden. TEM automatiseert deze processen en creëert helderheid. Met WilroffReitsma TEM krijgen organisaties dus snel weer grip op de kosten.

Zeven redenen waarom Telecom Expense Management onmisbaar is voor iedere organisatie

  1. De telecombeheerder hoeft geen mensen aan te spreken op hun belgedrag. Het systeem regelt het bewustwordingsproces bij gebruikers en leidinggevenden.
  2. De klant blijft zelf contractant met uw leveranciers. Een belangrijk voordeel is dat de beheermethodiek en beheerinterface niet wijzigt
    bij contractwisselingen. Ook als men van leverancier switcht, wijzigen boekingsgang en rapportages niet.
  3. Snel de beschikking over informatie die nodig is om de meest geschikte contracten of contractverlengingen af te sluiten.
  4. Geen tijdrovende installatie of kostbare aanschaf van servers.
  5. Lage instapkosten.
  6. In de praktijk bewezen systeem dat voldoet aan alle wetgeving en eisen op het gebied van privacy.
  7. Rapportages; het top 10 rapport geeft direct inzage in de hoogste verbruikers. De kwartaalrapportage maakt o.a. abonnementsoptimalisatie mogelijk.

Meer informatie over Telecom Expense Management?

Wil je meer te weten komen over deze dienst van WilroffReitsma? Lees dan de onepager of neem contact met ons op via uw vaste accountmanager of 020 - 40 77 755

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross