fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Teams Calling

Teams Calling

Altijd bereikbaar voor collega’s en klanten

Het werken in één omgeving waar je altijd en overal bereikbaar bent voor klanten en collega’s. Het klinkt als een uitdaging, maar dit is makkelijker geregeld dan je zou denken. Je bereikt het eenvoudig en snel met Bellen met Teams. Hiermee integreer je je vaste en mobiele telefonie in Microsoft Teams.

Altijd en overal bereikbaar
Door de Teams-integratie verzekerd van optimale werkomstandigheden
Een enkele leverancier en een enkel contract, net zoals een vast maandelijks bedrag
Alles wat je nodig hebt in een enkele omgeving
Gegarandeerde updates door automatisch beheer

WilroffReitsma houdt je verbonden met Bellen met Teams

Je werkt makkelijker als je IT ook makkelijker werkt. En omdat jij en je collega’s flexibeler werken, vraag je dat ook van je bereikbaarheid. We helpen je graag op weg met Bellen met Teams, dé gebruiksvriendelijke communicatieoplossing die past bij het werken van nu. We richten de oplossing op maat voor je in, en we beheren deze ook nog eens voor je. Bellen met Teams werkt in ieder geval met telefonie van KPN of Vodafone, zodat je altijd en overal kunt vertrouwen op de beste bereikbaarheid.

Altijd bereikbaar met een vast nummer

Bellen met Teams is een onderdeel van Microsoft Teams. Het maakt je vaste telefonie onderdeel van je communicatieoplossing in de cloud. Hiermee kun je oproepen naar je (vaste) nummer aannemen in Teams en kun je hierin ook uitgaand bellen vanuit je vaste nummer. 

Bovendien heb je altijd inzicht in de bereikbaarheid van je collega’s. Het grote voordeel van dit is dat je onnodige wachttijden voorkomt. En je telefooncentrale of receptie? Die pas je zelf aan zoals jij dat wilt. Bovendien groeit Bellen met Teams makkelijk met je bedrijf mee. 

Gebruik je momenteel KPN of Vodafone voor je vaste telefonie? Dan kunnen we deze gemakkelijk integreren in Teams. Gebruik je een andere provider? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Totaaloplossing voor alle communicatie

Effectief communiceren en samenwerken is voor een groot deel afhankelijk van gebruiksgemak. Dan is het wel zo handig om een totaaloplossing te hebben in plaats van allerlei aparte programma’s. Met Microsoft Teams heb je overal toegang tot je vertrouwde Office-apps, je documenten en communicatiemiddelen zoals chat, telefonie en e-mail.

Koppel je vaste en mobiele telefonie aan Teams en je beschikt over een compleet communicatieplatform voor allerlei doeleinden. Denk hierbij aan bestanden delen, bewerken en opslaan, chatten en (video)bellen. Dit alles doe je voortaan vanuit een enkele interface waar niet alleen jij, maar ook jouw collega’s tegelijkertijd in kunnen werken.

Het beste wat de digitale communicatie heeft te bieden, gebundeld tot een totaaloplossing. Wat wil je nog meer?

Altijd up-to-date dankzij automatisch beheer op afstand

Om productief te blijven werken, is up-to-date beveiliging en functionaliteit natuurlijk belangrijk. Ook hierover hoef jij je geen zorgen te maken. Wij verzorgen namelijk het beheer voor je. Op afstand rollen we updates uit, zodat jij altijd over de laatste functionaliteiten beschikt. Jij en je collega’s werken altijd veilig, gemakkelijk en zorgeloos door.

Gemakkelijke administratie

Verschillende facturen voor verschillende diensten is niet bepaald handig. Daarom staan alle diensten die je via WilroffReitsma afneemt gewoon op een enkele factuur. Je weet altijd wat je maandelijkse kosten zijn. Dat is duidelijk en overzichtelijk. Je collega’s van de administratie zullen je dankbaar zijn.

Waarom kies je voor WilroffReitsma?

 • Altijd een oplossing die bij je past

  Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Waarom zouden onze diensten dat dan wel zijn? Daarom profiteer je bij ons altijd van advies en schaalbare oplossingen die we op maat voor je inrichten.

 • Geen omkijken naar beheer

  Je IT moet altijd up-to-date zijn, maar complex beheer zie je niet zitten. Daarom doen wij dat voor je. Op afstand houden we je IT gezond en up-to-date, zodat jij gewoon door kunt werken.

 • 24x7 support

  Wij staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen met al je vragen en verzoeken. Je IT sluit daardoor altijd aan bij je wensen en behoeften.

 • Eén contract, één factuur

  Ook administratief maken we het je makkelijk: één aanspreekpunt, één contract, één factuur. Wel zo overzichtelijk, en je hebt altijd inzicht in je kosten.

Ik kies voor Bellen met Teams

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross