fbpx
Succesverhalen

Levin Zorg

Een feilloze communicatie tussen collega’s en cliënten - ook op afstand? Voor zorgorganisatie Levin Zorg is dit een absolute must. Levin Zorg biedt zorg aan iedereen met een persoonsgebonden budget. De organisatie opende de laatste jaren meerdere locaties. Daarom zocht ze een oplossing om beter en vlotter te communiceren met collega’s en cliënten. WilroffReitsma maakte dit waar voor Levin Zorg met Office 365 in combinatie met het beheercontract WilroffReitsma Total Care.

Samen voor goede pgb-zorg

De beste zorg en begeleiding voor iedereen met een persoonsgebonden budget (pgb). Daar staat zorgorganisatie Levin Zorg voor. Kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een beperking kunnen hier terecht - en vinden mogelijkheden om te wonen, te werken, naar school te gaan of samen te leven met anderen.

Mensen komen zelf bij Levin Zorg met een zorgvraag. Deze vraag vult de organisatie voor hen in. Meedenken is het sleutelwoord. Zo biedt Levin Zorg zorg en ondersteuning bij cliënten thuis, bij wonen, op of na school (bso) of er wordt een passende dagbesteding geregeld.

Ook verzorgt Levin Zorg logeermogelijkheden voor weekends of (school) vakanties voor kinderen en jongeren. Daarnaast heeft Levin Zorg zeven kleinschalige wooninitiatieven en een aantal ruimtes in scholen waar dagelijks activiteiten worden georganiseerd.

Levin Zorg groeit snel. Het aantal collega’s en locaties nam de afgelopen jaren flink toe. Met deze groei kwam er ook meer behoefte aan slimme inzet van IT en internet.

Oplossing

Soepel werken, ook op afstand

Levin Zorg startte in 2011 met drie werkplekken en slechts enkele collega’s. In korte tijd groeide de zorgorganisatie naar meer dan 100 collega’s, verspreid over zo’n vijftien locaties in Den Haag, Rotterdam en Oud-Beijerland. Om ook op afstand vlot te kunnen (samen)werken, werd IT- en telecompartner WilroffReitsma ingeschakeld. Uiteindelijk viel de keuze op verschillende oplossingen die elkaar versterken. Zo koos Levin Zorg voor Office 365 in combinatie met SharePoint, Managed WiFi én het beheercontract WilroffReitsma Total Care.

Kies voor een oplossing van WilroffReitsma

Office 365: flexibiliteit.

Van rapportages en dagverslagen tot notulen: met Office 365 is elk document nu altijd en overal beschikbaar voor Levin Zorg. Want alles staat opgeslagen in de cloud. Dankzij SharePoint delen collega’s documenten met elkaar.
De collega’s van Levin Zorg kunnen veilig informatie opslaan, organiseren, delen én bewerken vanaf elk apparaat. Uiteraard is hierbij ook gedacht aan privacy. Elke gebruiker krijgt bepaalde rechten, tot op elk gewenst autorisatieniveau.

Realtime samenwerken

Naast het ontsluiten van de verschillende Office-applicaties, biedt Office 365 ook de mogelijkheid voor collega’s om realtime samen te werken aan documenten. Via Microsoft Teams profiteert Levin Zorg bovendien van verbeterde communicatie dankzij de optie om te chatten en te audio- en videobellen. Met de overstap naar Office 365 blijft een perfecte Wi-Fi-verbinding natuurlijk niet uit. Levin Zorg koos voor WiFi van WilroffReitsma (Managed WiFi). Deze stabiele, schaalbare internetverbinding biedt één inlog per gebruiker, inclusief beveiligde gastentoegang.

Continuïteit in IT

De oplossingen implementeren is één ding. Tegelijk is het zaak om de continuïteit van de IT-infrastructuur te waarborgen binnen de hele organisatie. Daarom koos Levin Zorg voor het beheercontract WilroffReitsma Total Care. WilroffReitsma fungeert hierbij als (het verlengstuk van) de IT-afdeling en zorgt voor het beheer, monitoring van systemen en infrastructuur, en het maken van rapportages over de status en gebeurtenissen met betrekking tot de geleverde diensten. Daarbij kan Levin altijd terecht voor tweede- en derdelijns support, advies én praktische hulp door gecertificeerde medewerkers. Met één aanspreekpunt voor elke vraag.

Samenwerking

IT-strategie, nu en later

  • Business Roadmap

    Gezamenlijk plan om een moderne, complete oplossing te implementeren. Inclusief langetermijnstrategie voor Levin Zorg.

  • Onboarding & Ondersteuning

    Snel nieuwe oplossingen implementeren en het maximale eruit halen.

  • Management

    Werkplekken en infrastructuur up-to-date houden,beveiligen én monitoren

Samenwerken met WilroffReitsma

Meerwaarde voor cliënten

Met de implementatie van Office 365, SharePoint en Xirrus WiFi zette Levin Zorg de eerste stap naar werken in de cloud.

Dit is belangrijk voor de zorgorganisatie, waar vrijwel alle documenten digitaal worden opgeslagen en bewaard. En waar veel collega’s vrijwel dagelijks op pad zijn naar cliënten (ambulant werken).

Flexibel werken

Collega’s kunnen voortaan flexibel werken. Thuis, op kantoor óf bij de cliënt op locatie. Documenten opslaan en delen met collega’s werkt vlotter dan ooit. En bij eventuele storingen blijft alles veilig opgeslagen in de cloud. Dankzij de IT- en communicatieoplossingen zijn de verschillende locaties van Levin Zorg 24/7 verbonden. Collega’s werken overal op een uniforme manier (samen). Dit maakt het makkelijker om de organisatie in de toekomst verder uit te breiden naar meer locaties

Meer toegevoegde waarde

Flexibel werken betekent ook: méér toegevoegde waarde bieden in de dienstverlening aan cliënten. In combinatie met de hoogwaardige ‘Managed WiFi’ op alle locaties, vertaalt dit zich terug in meer tevreden collega’s en cliënten. Exact waar Levin Zorg voor staat.

Flexibeler werken wint terrein

Juist in de zorg

Terwijl steeds meer organisaties de overstap maken naar de cloud, blijven optimale zorg en privacy prioriteit. De cloudoplossingen van WilroffReitsma passen bij elke (zorg) organisatie en voldoen altijd aan actuele wet- en regelgeving.

Wat is Office 365?
Van Word en Excel tot SharePoint: Office 365 is een geïntegreerde cloudoplossing voor alle Office-toepassingen. De oplossing is altijd en overal toegankelijk met maximale security.

Wat is Xirrus WiFi?
Kies voor een veilige en schaalbare wireless verbinding. Collega’s werken altijd soepel door: de beveiligde gastentoegang heeft geen invloed op het bedrijfsnetwerk.

Wat is WilroffReitsma Total Care?
Met Total Care neemt WilroffReitsma de verantwoordelijkheid voor de IT binnen jouw organisatie, van de netwerk- en telecomverbindingen tot de cloudapplicaties en apparaten van de eindgebruiker, in combinatie met 24x7 monitoring, maandelijkse rapportages en één aanspreekpunt voor tweede- en derdelijns support.

Kennismaken met WilroffReitsma
WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01