fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Strategic Plus Vodafone Partner

WilroffReitsma en Vodafone

WilroffReitsma is Vodafone Strategic Partner en levert alle zakelijke producten van Vodafone.

WilroffReitsma en Vodafone

WilroffReitsma is Strategic Plus Partner van Vodafone. Als Strategic Plus Vodafone Partner kunnen wij alle zakelijke producten van Vodafone, waaronder Vodafone One Net, Vodafone Calling in Office 365, Vodafone Glasvezel, Office365, Enterprise Mobility Management, Vodafone One Fixed en Vodafone Mobiel, aanbieden. Vodafone heeft de partnerclassificatie geïntroduceerd om een servicegerichte en persoonlijke distributie te kunnen bieden. Organisaties hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij de Strategic Plus gecertificeerde Vodafone Partner WilroffReitsma.

Strategic Plus Vodafone Partner

Vodafone werkt met een selecte en exclusieve groep partners om strategische, nieuwe producten in de markt te kunnen zetten en aan te kunnen bieden aan het MKB. Om Vodafone Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status van Strategic Plus Partner ontvingen. Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van Vodafone, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen.

De keuze van vodafone

  • Jouw regionale partner

    Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen.

  • Wij ondersteunen jou

    Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk.

  • De kracht van expertise

    Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen.

Ik kies voor WilroffReitsma

Vodafone One net

Vodafone One Net stelt medewerkers in staat om onderling nog beter samen te werken.

Enterprise Mobility Management

Beheer mobiele apparaten en data en geef collega’s veilig toegang tot apps en bedrijfsinformatie, zodat zij effectief hun werk kunnen doen.

Calling in Teams

Altijd bereikbaar zijn voor je klanten en collega’s én samenwerken in één omgeving in de cloud. Klinkt niet verkeerd, toch? Je bereikt het eenvoudig en snel met Vodafone Calling in Office 365. Hiermee maak je je vaste en mobiele telefonie onderdeel van Microsoft Teams.

Vodafone One Fixed

Met One Fixed kies je voor bereikbaarheid en flexibiliteit. Het is snel op te schalen en in te krimpen, zonder extra investeringen.

Office365

Overal bereikbaar met de zakelijke opl

Vodafone Mobiel

Overal bereikbaar met Vodafone Zakelijk mobiel.

WilroffReitsma voor al jouw bedrijfscommunicatie van Vodafone

Als je kiest voor een Strategic Plus Partner van Vodafone, kies je voor een totaalleverancier die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT & Telecom simpel maakt. Strategic Plus Partners kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden alle producten en diensten van Vodafone en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Wij hebben een eigen, hooggekwalificeerde Servicedesk en een professioneel nazorgtraject.

Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van Vodafone voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross