fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Slimmer werken: hét antwoord op digitale transformatie

De manier waarop mensen communiceren, samenwerken en informatie delen verandert enorm. Men wil simpel en snel (samen)werken op ieder apparaat en in iedere ruimte, los van de traditionele verhoudingen binnen een organisatie. Maar wat houdt dit exact in en hoe faciliteer je dit optimaal? Lees hieronder de inzichten van Roy Schoenmakers over klantcontact, partnermanager voor WilroffReitsma bij VodafoneZiggo.

Nieuwe ontwikkelingen vervangen traditionele ICT en Telecom in hoog tempo. Telefonie en IT integreren en de moderne werkplek wordt steeds meer flexibel. Deze innovaties stimuleren bovendien een andere manier van efficiënt (samen)werken, onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Dát is wat smarter working volgens Vodafone Business is.

Hogere productiviteit, virtuele teams, én een comfortabele voorsprong op de concurrentie. Dit is zomaar een greep uit de voordelen die je als organisatie kunt behalen als je inspeelt op het concept van smarter working. De techniek bestaat reeds, maar het is nu aan de organisaties om deze tools optimaal en veilig te gebruiken.

Wat verandert er exact in de manier van werken?

De technologie ontwikkelt in moordend tempo. Dit resulteert in een andere werkomgeving met andere wensen en eisen:

Deze wensen en eisen zijn goede redenen voor een ondernemer om een smarter working oplossing te wensen. En met een dergelijke oplossing kan diezelfde ondernemer al snel profiteren van de verbeterde productiviteit van de medewerkers. Zo kan je met de nieuwste tools optimaal samenwerken aan projecten, waardoor medewerkers sneller inzichtelijk hebben wat de status, taken en voortgang van de werkzaamheden zijn. Daarnaast hebben medewerkers online één centrale plek voor alle documenten en apps.

De groeiende voorliefde voor technologie wordt gestaafd door de Technologiebarometer 2019, een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Samsung. Hieruit blijkt dat acht van de tien Nederlanders vinden dat technologie hun leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Voor de helft geldt dat zij dankzij technologie meer contact met hun naasten hebben. Vooral mobiele apps worden hiervoor ingezet. ’Dat is ook niet zo gek; apps stellen ons in staat vanaf ieder device met elkaar te communiceren, ongeacht afstand, tijd en locatie.

Voorsprong

Medewerkers bepalen het succes van jouw organisatie en de voorsprong die je behaalt op de concurrentie. In een snel veranderende omgeving maken deze mensen het cruciale verschil. Zij halen alles uit digitale technologie en maken daarmee innovaties mogelijk. De werkplek van de toekomst is ingericht voor de moderne medewerker. Dat is de digitale werkplek, op basis van connectiviteit en in combinatie met slimme, bewezen en veilige technologie. Geef ze daarom de werkplek die ze wensen, nodig hebben en waar ze met plezier werken.

Ervaar zelf de digitale transformatie

Wil je weten wat deze ontwikkelingen voor jou en jouw organisatie betekenen? Ontdek samen met Vodafone Business en WilroffReitsma hoe je nóg meer uit jouw organisatie en medewerkers kunt halen. In het Experience Center op het nieuwe kantoor in hartje Utrecht verkennen we gezamenlijk waar de kansen liggen op het gebied van efficiënte samenwerking en hoe je deze kansen zo maximaal mogelijk kunt benutten. Na afloop krijg je deze inzichten mee, zodat je jouw organisatie klaar kan maken voor de digitale toekomst. Graag nodig ik je uit om een sessie bij te wonen in ons Experience Center.

Roy Schoenmakers is Business Partner Manager bij VodafoneZiggo.

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen VodafoneZiggo en WilroffReitsma? Check dan https://wilroffreitsma.nl/vodafone-strategic-partner/.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross