fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Slimme technologie doet wonderen voor je klantcontact

De manier waarop we communiceren is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. De oorzaak? Technologische innovaties. Door ontwikkelingen op het gebied van mobiele devices en apps staan we gemakkelijker dan ooit met elkaar in contact. Deze trend is ook zakelijk interessant; slimme technologie kan namelijk een waardevolle bijdrage leveren aan je klantcontact en -tevredenheid.

Waarom apps ons leven makkelijker maken

De groeiende voorliefde voor technologie wordt gestaafd door de Technologiebarometer 2019, een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Samsung. Hieruit blijkt dat acht van de tien Nederlanders vinden dat technologie hun leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Voor de helft geldt dat zij dankzij technologie meer contact met hun naasten hebben. Vooral mobiele apps worden hiervoor ingezet. ’Dat is ook niet zo gek; apps stellen ons in staat vanaf ieder device met elkaar te communiceren, ongeacht afstand, tijd en locatie.

Leg jezelf geen beperkingen op

Dankzij apps is onderling contact laagdrempeliger en flexibeler dan ooit tevoren: vanuit onze broekzak communiceren we binnen enkele seconden met wie we maar willen, ongeacht waar men zich bevindt. Telefonie, chat, internet en e-mail; het zijn slechts enkele middelen die tot onze beschikking staan. Het is dan ook logisch om deze toepassingen te integreren in je zakelijke communicatie. Hiermee bied je de klant hetzelfde gemak als dat hij privé ervaart. En dat heeft een positief effect voor de klantbeleving.

Ruime keuze aan zakelijke oplossingen

Tegenwoordig zijn er enorm veel apps om je interne en externe bereikbaarheid en flexibiliteit te verbeteren. Unified Communications-oplossingen zoals Skype for Business, Vodafone One Net en KPN EEN bieden je keuze uit veel verschillende communicatievormen: van bellen tot chat en van aanwezigheidsbeheer tot het delen van bestanden. Zo maak je je dienstverlening binnen een handomdraai veel klantgerichter. Dat wil jij toch ook?

Digitaliseren? Laat je adviseren

Wil je meer weten over hoe technologie het klantcontact kan versterken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar om te kijken naar de beste oplossingen voor jouw organisatie. Zo profiteer je straks van een optimale bereikbaarheid, efficiëntere communicatie én een nog betere klanttevredenheid.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross