fbpx
Skype voor bedrijven2018-12-04T12:11:15+01:00

Skype voor bedrijven

De geïntegreerde zakelijke communicatieoplossing voor elke organisatie.

Efficiënt samenwerken

Efficiënt samenwerken

Maximale security

Maximale security

Verminderde complexiteit en kosten

Verminderde complexiteit en kosten

Efficiënt samenwerken

Met Skype voor bedrijven communiceer je gemakkelijk met al je collega’s en met honderden miljoenen mensen online. Gemakkelijk via jouw favoriete apparaat of webbrowser. Skype voor bedrijven is eenvoudig te bedienen en degene die het gesprek ontvangt, hoeft geen abonnement op Skype voor bedrijven te hebben. Het enige dat je nodig hebt is een vaste telefoonlijn of een internetverbinding. Nog nooit was samenwerken zo gemakkelijk.

Naast videobellen heeft Skype voor bedrijven nog andere nuttige voordelen. Zo kan je tegelijk in documenten werken door de connectie met alle Office-apps, kunnen genodigden direct via Outlook deelnemen aan een vergadering en kan je vergaderingen opnemen om deze later te kunnen verwerken of rond te sturen. En je kan tot 250 mensen uitnodigen om deel te nemen aan een vergadering.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Direct contact opnemen
Efficiënt samenwerken
Maximale security

Maximale security

Als het gaat om persoonsgegevens wil je zeker weten dat je communicatie veilig is. Bij Skype voor bedrijven wordt alle communicatie beveiligd door verificatie en versleuteling. Jij beheert de werknemersaccounts. Zo kan je collega’s toevoegen, verwijderen of hun functies toewijzen op basis van de samenwerkingsbehoeftes. Zo blijft je organisatie veilig en beschermd.

Sinds 2018 zit er een nieuwe functie in zodat je gemakkelijk de achtergrond van je videogesprek kan ‘blurren’ en kan je de achtergrond verkleinen. Dit is handig als je thuiswerkt, maar ook als je geen behoefte hebt om je omgeving te tonen aan de persoon waar je mee communiceert.

Verminderde complexiteit en kosten

Bij WilroffReitsma maken we ondernemen graag makkelijker. En daarom is Skype voor bedrijven de ideale oplossing omdat je én de kosten verlaagt én meerdere services: spraak, video en online vergaderen overhevelt naar één systeem. Daarnaast kan er gecommuniceerd worden met vrijwel alle communicatie technologieën, zodat je nog steeds oproepen kunt doen en ontvangen op PBX-telefoons en niet gebonden zit aan hetzelfde videovergadering systeem omdat je met Skype voor bedrijven deze gewoon kan gebruiken.

Verminderde complexiteit en kosten

Skype voor bedrijven

In één oogopslag zien wat Skype voor bedrijven allemaal te beiden heeft? In deze video leggen we het duidelijk voor je uit. Druk op de video om deze af te laten spelen.

Lees meer over Skype voor bedrijven

Echte verhalen lezen over bedrijven die met hulp van WilroffReitsma de juiste tools voor IT & Telecom hebben gevonden? Lees dan onze whitepapers:

Of lees onze handige blogs voor tips:

skype voor bedrijven, Skype for Business Vragen over GDPR?, Vodafone One Net, KPN ÉÉN

skype voor bedrijven, WilroffReitsma Microsoft Partner gold

Meer informatie over Microsoft Skype voor bedrijven

Vul in het onderstaande formulier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen; ons telefoonnummer staat rechts onderaan de website.