fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Service Manager ICT

Service Manager ICT

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf in Nederland en voel jij je thuis in het technische hart van een organisatie? Vind jij het een sport om problemen te analyseren, op te lossen en zo klanten blij te maken en te houden? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Service Manager ICT bij WilroffReitsma.

Wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team met de ambitie om de beste ICT dienstverlener in de markt te zijn, dan zoeken wij jou!

In deze functie ben je het aanspreekpunt van onze organisatie voor collega’s, klanten en leveranciers op het gebied van onze dienstverlening. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de optimale uitvoering, bewaking en sturing van de ICT dienstverlening voor onze klanten.

Met de juiste combinatie van enthousiasme, precisie en doorzettingsvermogen zorg jij ervoor dat je succesvol bent in deze functie. Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor het accuraat controleren van de urenregistratie en analyseer je de klantcontracten. Je houdt je bovendien bezig met het continu verbeteren van processen van onze dienstverlening, om zo klanten beter van dienst te zijn. Zo ben jij de spin in het web en overzie je meerdere processen.

Je werkt tot 40 uur per week.

Wat jij gaat doen als Service Manager ICT:

Jij bent:

Wat krijg jij van ons?

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een uitstekende werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Koffie?

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om je uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan via Indeed, t.a.v. Tamara Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Tina Angel: 06-51284401.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross