fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Samenwerken in de cloud: 5 voordelen

Je wilt natuurlijk altijd en overal in staat zijn om je klanten te helpen. Een flexibele werkplek is dan belangrijk. Maar hoe bereik je dat nou, zonder dat je jezelf in allerlei bochten moet wringen? Ons antwoord: samenwerken in de cloud. Wij vertellen je graag hoe dat precies zit aan de hand van vijf voorbeelden. 

1. Beweeg mee met de digitaliseringstrend

Nederlandse bedrijven gebruiken steeds vaker cloudtechnologieën en -applicaties waarmee ze overal productief kunnen zijn. Deze oplossingen zijn tegenwoordig zó laagdrempelig dat iedereen ze kan inzetten. Sterker, één op de drie bedrijven werkt nu al uitsluitend met cloudapplicaties, zo blijkt uit de index digitale economie en maatschappij (DESIvan juni 2019. Vast blijven houden aan niet-flexibele software en hardware is daarom simpelweg niet erg verstandig. Omarm vooruitgang en stap over op de cloud.

2. Altijd en overal optimaal samenwerken

Een van de belangrijkste kenmerken van de cloud is dat het jou en je collega’s veel mobieler laat werken. Je hebt op zowel je laptop, smartphone als tablet toegang tot dezelfde applicaties en bestanden. Enorm handig, want zo kunnen jij en je collega’s samenwerken waar en wanneer je wilt. Samenwerken op afstand verloopt zo veel efficiënter en flexibeler. Dat is natuurlijk goed voor de productiviteit en dienstverlening!

3. Samenwerken in de cloud: gelukkigere en gezondere collega’s 

Wist je dat mobiel werken ook goed is voor je medewerkerstevredenheid? Collega’s die mobiel kunnen werken ervaren een betere werk-privébalans, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Een betere werk-privébalans betekent meer werkplezier, een hogere productiviteit en een lager verzuim. Samenwerken in de cloud maakt het mogelijk!

4. Minder noodzaak voor technische kennis

Technologie lijkt zich steeds sneller te ontwikkelen. Dat maakt beheer en beveiliging al snel lastig. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het moeilijk is om je kennis up-to-date te houden. Goed nieuws; cloudoplossingen halen die uitdaging bij je weg. Je profiteert altijd van de laatste software- en beveiligingsupdates, bespaart zo veel tijd en blijft productief. Hoe makkelijk wil je het hebben

5. Zeg vaarwel tegen hoge investeringen

Voorheen had je weinig andere keus dan fors te investeren in softwarelicenties waar je meteen langere tijd aan vast zat. Bij meerdere werkplekken kon dat flink in de kosten lopen. En kwam een werkplek te vervallen, dan zat je met een ongebruikte licentie waar je wel al voor had betaald. Met de cloud betaal je voor een vast bedrag per maand, per werkplek. Je zit dus nooit meer met te veel licenties en betaalt alleen voor wat je écht gebruikt. Dat maakt op- en afschalen ook supereenvoudig. 

Snel naar de cloud met Microsoft Azure 

Wil je overstappen naar de cloud, en daarbij zélf de regie houden over je omgeving? Kies dan voor Microsoft Azurede gebruiksvriendelijke alles-in-één infrastructuur voor al je cloudbehoeftenMet Microsoft Azure kun je heel eenvoudig eigen apps, websites en bestandsopslag bouwen en implementeren, weet onze Pre-Sales Consultant Frank Schuurman. “Vanuit diezelfde omgeving kun je alle tools eenvoudig beheren. Snel, veilig en helemaal op maat. Exact de redenen waarom ook wij gebruikmaken van deze gebruiksvriendelijke totaaloplossing.   

Meer informatie 

Ben je benieuwd geworden naar alle andere voordelen van samenwerken in de cloud en Microsoft Azure? Neem dan vandaag nog contact op met Frank Schuurman. Hij ondersteunt je graag met advies op maat. 

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross