fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Speel op safe met een back-up in de cloud  

Bedrijven creëren en gebruiken meer data en zijn ook steeds afhankelijker van data. Je denkt er dan ook liever niet aan dat al je instellingen en opgeslagen documenten ineens niet meer beschikbaar zijn. Toch is dit risico nooit volledig uit te sluiten. Zorg daarom voor een goede back-up in de cloud zodat je in elk geval weer snel aan de slag kunt. 

Back-up in de cloud

Cloudtechnologie maakt bijna alle digitale processen slimmer en efficiënter. Dit betekent dus geen gedoe meer met harde schijven, tapedrives en servers. Dat geldt ook voor het maken van een back-up. De voordelen van een back-up in de cloud zijn:   

De volgende stap in back-up: Disaster Recovery

Het hebben van een back-up in de cloud is een perfecte eerste stap in het veiligstellen van je zakelijke data. Wil je eventuele downtime van IT-systemen echt tot een minimum beperken? Dan gaat Disaster Recovery verder waar je standaard back-up ophoudt.  

Wanneer je kiest voor Disaster Recovery-as-a-Service, dan wordt je huidige (lokale) IT-omgeving gekoppeld aan een externe serveromgeving (uitwijkomgeving). Via deze verbinding wordt als het ware een kopie gemaakt van alle data én de infrastructuur.  

Mocht er lokaal een calamiteit of storing zijn, dan kan direct een beroep worden gedaan op deze externe IT-omgeving. Er hoeft geen langdurige restore te worden gestartbinnen een half uur werk je weer zoals je dat voor de calamiteit deed, inclusief alle instellingen, voorkeuren en gegevens op het gebied van data en infrastructuur.  

Speel op safe

Een back-up-oplossing is een beetje zoals een verzekering. Je denkt er liever niet aan, maar als je hem nodig hebt, ben je blij dat je hem hebt. Back-ups zijn écht cruciaal! Wil je je belangrijke bedrijfsdata veilig houden, eventuele downtime voorkomen en de continuïteit van je dienstverlening zekerstellen? Laten we dan met een kop koffie erbij de mogelijkheden bespreken.   

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross