fbpx
Microsoft Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program2019-05-22T19:17:27+02:00

Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program

Meer informatie aanvragen

Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program

WilroffReitsma is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH). Dit betekent dat wij door Microsoft geautoriseerd zijn om Windows virtual machines te hosten via de Microsoft Cloud Agreement subscription of Enterprise Agreement/MPSA op dedicated of multitenant hardware. Ook hebben wij autorisatie voor het hosten van Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365-abonnementen met Shared Computer Activation (SCA) technologie.

Voordelen van Windows 10-virtualisatie 

Heb je het liefst geen omkijken naar telecomvragen, serviceverzoeken en facturen? Dan is Vast-Mobielbeheer de beste keuze. Hierbij zijn de meest voorkomende serviceverzoeken inbegrepen en rapporteren wij periodiek over al jouw verzoeken en onze performance van de afhandeling hiervan. Zo krijg je helder inzicht en kun je zien of de Service Levels worden gehaald.Gun jezelf de tijd en de energie om te focussen op de kern van jouw business en vertrouw voor jouw telecom op de service van WilroffReitsma.  

Windows 10-virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 geven uw organisatie keuzevrijheid en flexibiliteit. Bovendien krijgt u met deze technologie de kans te profiteren van de voordelen van bestaande Windows 10- en Office 365-licenties wanneer u overgaat naar de cloud.

U bepaalt zelf of u gebruikmaakt van een on-premise datacenter of een shared datacenter van WilroffReitsma. Als geautoriseerde QMTH Partner kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren van Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro voor Office 365 en relevante Windows 10-programma’s die aansluiten op de infrastructuur van uw keuze.

Meer informatie?

Welke Windows-licenties onder de Microsoft Cloud Agreement van WilroffReitsma zijn inclusief Qualified Multitenant Hosting?

Sinds 1 augustus 2017 zijn de volgende Windows-licenties aangeschaft via Microsoft Volume Licensing, inclusief virtuele rechten voor Qualified Multitenant Hosting:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 per gebruiker met SA
  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA per gebruiker

Welke abonnementen die zijn gekocht onder het Microsoft Cloud Agreement van WilroffReitsma bevatten virtuele rechten?

Sinds 6 september 2017 zijn de volgende abonnementen inclusief virtuele rechten beschikbaar voor zowel dedicated als multitenant hardware, via datacenters beheerd door QMTH Partners als WilroffReitsma:

  • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
  • Windows 10 Enterprise E3 VDA
  • Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5

Welke Office 365-producten ondersteunen SCA?

De SCA-mode werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professionals en Visio Pro voor Office 365. Alle Office 365-onderdelen met Office 365 ProPlus, Project Online Professional of Visio Pro voor Office 365 kunnen gebruikmaken van SCA.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Schuurman, WilroffReitsma op frank.schuurman@wilroffreitsma.nl. Kijk ook op de website van Microsoft voor meer informatie over het QMTH-programma].

WilroffReitsma maakt het simpel

Opschalen wanneer je het nodig hebt

Eén partner

Voor het beheer en verzorgen van alle werkplekdiensten

Portall

Eén  servicepunt

Waar je al je IT en Telecom vragen kan stellen

Portall

Eén cloud

Voor je beveiligde en beheerde Werkplek en Telefonie