fbpx
Projectleider2019-09-03T10:51:36+02:00

Je kunt beter werken
bij WilroffReitsma

Vacatures

Projectleider

Functieomschrijving

Geeft het jou een kick om zowel individueel als in teamverband successen te boeken op het gebied van ingewikkelde systemen en technologieën? Zoek jij je uitdaging in het werken voor toonaangevende relaties met geavanceerde, complexe IT-infra? Dan hebben wij een interessante vacature voor de functie van Projectleider bij WilroffReitsma.

Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de correcte en tijdige uitvoering van diverse klantprojecten in de ICT- en Telecombranche. Je bent dé verbindende factor en spil in het operationele web tussen de klant, je collega’s en externe dienstverleners. Je neemt bovendien de verantwoordelijkheid voor het binnen de afgesproken randvoorwaarden opleveren van projecten.

Ook geef je invulling aan het plan van aanpak voor de klant, waarin de details en de randvoorwaarden verwerkt zijn. In het geval van een probleem c.q. storing, werk jij mee aan de oplossing hiervan. Als projectleider werk je daarbovenop nauw samen met de projectplanner met als doel een zo efficiënt mogelijke urenbesteding voor de projectmedewerkers te realiseren.

Het belangrijkste is dat jij je als projectleider verantwoordelijk voelt voor het succesvol afronden van je projecten en het realiseren van daaruit voortkomende vervolgopdrachten.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO- of HBO-opleiding en je bent minimaal 5 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt een brede kennis van gevarieerde IT-systemen op zowel software- als hardwaregebied.
 • Je hebt ervaring met het Microsoft portfolio.
 • Daarnaast is ervaring met het Enterprise portfolio van Vodafone en KPN een pré.
 • Ook ervaring met projectmethodieken als Prince2 en Agile/Scrum is gewenst.
 • Je beschikt over een analytische persoonlijkheid met een klant- en servicegerichte inslag.
 • Een gezonde dosis commercieel inzicht en doorzettingsvermogen.
 • Je kunt met een helicopterview problematiek overzien en de juiste beslissingen nemen om projecten tot een goede oplevering te leiden. Deze oplossingsgerichtheid weet je bovendien uitstekend door te vertalen naar je directe collega’s.

Wat krijg je van ons?

 • Een veelzijdige functie binnen een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een dynamische werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen met goede trainings- en certificeringsmogelijkheden.
 • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deze mooie vacature? Solliciteer dan direct en we nodigen je graag uit op ons kantoor in Halfweg of Amersfoort voor een kennismakingsgesprek. We zijn erg benieuwd naar jou als persoon en je beweegredenen om te solliciteren op de functie.

Stuur jouw CV en motivatie naar hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. mevr. T.V. Mell.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.