fbpx
Proces & Data Analist m/v

Proces & Data Analist m/v

Je kunt beter werken bij WilroffReitsma

Functieomschrijving

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf voor het MKB in Nederland en voel jij je thuis in het operationele hart van een organisatie? Vind jij het een sport om data dusdanig in te zetten dat het hele bedrijf er profijt van heeft.? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Proces & Data Analist bij WilroffReitsma.

Als Proces & Data Analist ben je het aanspreekpunt van onze organisatie voor alles wat met informatievoorziening te maken heeft. Je maakt uit een grote brei van informatie duidelijke inzichten voor verschillende afdelingen. Denk aan het MT voor de dagelijkse sturing, maar bijvoorbeeld ook aan de Marketing Manager voor het optimaal inzetten van onze data t.b.v. campagnes.

Je werkt aan de huidige data bronnen en onderzoekt de mogelijkheden waarop deze aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Jij zorgt ervoor dat data uit deze bronnen worden omgezet in een bruikbaar datamodel en optimaliseert deze.

Je houdt je bovendien bezig met het continu verbeteren van processen van onze dienstverlening. Zo ben jij de spin in het web en overzie je meerdere processen.

Jij bent:

Wat jij gaat doen:

Jij krijgt:

Over WilroffReitsma

WilroffReitsma is een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. WilroffReitsma maakt het simpel. Dat wil zeggen: wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort is WilroffReitsma bieden we je een bijzonder een enorm goede werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Kom in contact!

We horen je denken: sign me up! Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe; jouw collega’s zitten namelijk te popelen om jou te spreken en jou uit te nodigen voor een goed gesprek en een kop koffie om nader kennis te maken.

Reageren kan op hr@wilroffreitsma.nl t.a.v. Tamara Mell. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Etienne van Rijn: +31 651411992.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01