fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Portall cloudwerplek: de allemansvriend binnen elke organisatie

De cloudwerkplek biedt voordeel voor iedere laag in de organisatie. Het versterkt de productiviteit, vereenvoudigt IT beheer en laat je vanaf iedere locatie werken. Met andere woorden, de cloudwerkplek kent binnen elk bedrijf alleen maar vrienden. In deze longread zoomen we in op de voordelen die de cloudwerkplek biedt voor management, IT beheerders en gebruikers.

De gebruiksvriendelijke oplossing voor online samenwerken

De gebruiksvriendelijke oplossing voor online samenwerken Bij WilroffReitsma willen we samenwerken zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom introduceren we Portall, een complete online werkomgeving, aangepast op jouw onderneming. Hiermee ervaar je het gemak van een allesomvattend platform met alle applicaties, tools en informatie die je medewerkers nodig hebben. Zo staat niets een online samenwerking nog in de weg.

Eerder vertelden we al meer over wat een Portall cloudwerkplek is en waarom deze juist nu uitkomst biedt voor veel bedrijven. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen voor zowel directie, beheerder als gebruiker.

De voordelen voor het management:

Als directeur ben je verantwoordelijk voor een groot en divers aantal zaken. Je hebt als taak een goed product of een goede dienst aan te bieden aan je klanten, je bedrijf moet concurreren met andere bedrijven, je hebt een verantwoordelijkheid om een goede werkgever te zijn voor je medewerkers en last but not least: je wilt zoveel mogelijk rendement behalen uit je IT. Portall cloudwerkplek ondersteunt je hierin op de volgende manieren:

De voordelen voor IT-beheerders

Ook voor IT-beheerders wordt werken een stuk gemakkelijker dankzij Portall. Tools en apps zijn namelijk gecentraliseerd en worden door onze experts beheerd. Daardoor kunnen jouw IT-professionals zich focussen op het ondersteunen van groei van de onderneming.

De voordelen voor gebruikers

Natuurlijk kan Portall geen allemansvriend zijn als ook de uiteindelijke gebruiker van de cloudwerkplek er geen baat bij zou hebben. Daarom sluiten we dit artikel af met de voordelen voor de gebruiker, of je nu financieel medewerker, accountmanager of marketingmedewerker bent; je werk wordt makkelijker met de cloudwerkplek Portall.

Download de whitepaper over de Portall cloudwerkplek

Wil je meer weten over hoe de Portall cloudwerkplek jouw bedrijf vooruit kan helpen? Ben je op zoek naar een cloudwerkplek die iedereen in de organisatie fijner laat werken? Download de whitepaper over Portall en ontdek welke Portall-licenties er zijn, welk stappenplan we hanteren, en ontdek de voordelen vanuit een interessante klantcase.

De applicatieleverancier dient wel Single Sign On te ondersteunen.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross