fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Portall Backup maakt van je dataveiligheid een zorg minder

Hoe zit het eigenlijk met je back-ups? Je hoopt natuurlijk dat je er geen gebruik van hoeft te maken. Als dat wel het geval is, is het prettig als dit gewoon goed is ingeregeld. Met Portall Backup van WilroffReitsma  heb jij hier geen slapeloze nachten meer over. Je profiteert van geautomatiseerde back-ups van je Microsoft 365-gegevens, zonder dat het je veel tijd en geld kost. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Voorkom een ‘had-ik-maar-gevoel’…

Dat back-ups noodzakelijk zijn, is natuurlijk geen verrassing. De uitvoering is echter vers twee. Back-ups zijn namelijk niet altijd even goed ingeregeld. En dat is risicovol; je wilt er na een incident niet achterkomen dat je data weg is, of moeilijk teruggezet kan worden. Downtime kost je al snel veel tijd en geld. Voorkom een ‘had-ik-maar-gevoel’ achteraf, neem geen risico’s en regel vandaag nog je back-up. Dan streep je die eindelijk van je todo.

Snel weer de beschikking over je bestanden

Stel, je krijgt te maken met downtime door malware, bijvoorbeeld als gevolg van onveilig werken door collega’s. Wat moet je dan doen? Prioriteit nummer één is het zo snel mogelijk terugplaatsen van je bestanden, zodat je dienstverlening zo min mogelijk schade ondervindt. Dit onderstreept het belang van een goede back-up. Hoe doelgerichter deze is ingericht, hoe makkelijker en sneller dit gaat. En verder is voorkomen altijd beter dan genezen; houd daarom de digitale vaardigheden van je collega’s up-to-date. Hoe je dat succesvol aanpakt, lees je in dit artikel

Maak het jezelf makkelijk met Portall Backup

Portall Backup van WilroffReitsma schrijft alle data uit Microsoft 365 driemaal per dag volledig geautomatiseerd weg. Denk aan documenten en gebruikersaccounts uit onderdelen als Exchange, Teams, OneDrive en SharePoint. Daardoor heb je de zekerheid dat cruciale gegevens ook na een incident snel weer beschikbaar zijn. Binnen een handomdraai zet je ze vanaf een eerder punt terug. En dat allemaal zonder dat het jou veel tijd en moeite kost.  

Geautomatiseerd, onbeperkt en veilig

Gemak en zekerheid; dát is wat Portall Backup biedt. Een overzicht van de belangrijkste voordelen: 

WilroffReitsma maakt back-ups simpel

Geen slapeloze nachten over de status van je back-ups ‒ hoe prettig is dat? WilroffReitsma maakt het voor je mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de andere voordelen van deze oplossing voor jouw organisatie. Zo blijven je collega’s zowel thuis als op kantoor optimaal productief en veilig werken. Makkelijk, gebruiksvriendelijk en zonder gedoe.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross