fbpx
Strategic Vodafone Partner

Vandaag, morgen en in de toekomst

Als je kiest voor een Strategic Partner van Vodafone, kies je voor een zakelijke totaalleverancier

WilroffReitsma is Strategic Partner van Vodafone. Als Strategic Vodafone Partner kunnen wij alle zakelijke producten van Vodafone, waaronder Vodafone One Net, Skype For Business, Vodafone Glasvezel, Office365, Enterprise Mobility Management, Vodafone One Fixed en Vodafone Mobiel, aanbieden. Vodafone heeft de partnerclassificatie geïntroduceerd om een servicegerichte en persoonlijke distributie te kunnen bieden. Organisaties hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij de Strategic gecertificeerde Vodafone Partner WilroffReitsma.

Strategic Vodafone Partner

Vodafone werkt met een selecte en exclusieve groep partners om strategische, nieuwe producten in de markt te kunnen zetten en aan te kunnen bieden aan het MKB. Om Vodafone Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit.

Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status van Strategic Partner ontvingen. Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van Vodafone, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen.

De keuze van Vodafone

Vodafone kiest ervoor om met partners samen te werken. Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen. Bovendien profiteren bedrijven van de kracht en expertise van een regionale partner die exact op de hoogte is van alle ontwikkelingen.

Vast, mobiel, data en IT-diensten integreren namelijk steeds meer tot werken in de cloud en daarom is het aan te raden om je te laten adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Onze zakelijke adviseurs gaan graag met jou in gesprek om jouw bedrijfsvoering (verder) te optimaliseren, jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je productief en flexibel kunt werken.

WilroffReitsma voor al jouw bedrijfscommunicatie van Vodafone

Als je kiest voor een Strategic Partner van Vodafone, kies je voor een totaalleverancier die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT & Telecom simpel maakt. Strategic Partners kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden alle producten en diensten van Vodafone en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten.

Wij hebben een eigen, hooggekwalificeerde Servicedesk en een professioneel nazorgtraject. Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van Vodafone voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01