fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Microsoft Gold Partner

Werk, leer, verbind en maak met Microsoft

Als Gold Certified Partner leveren wij organisaties zakelijke Microsoft producten, services en support

WilroffReitsma is officieel Microsoft Gold Certified Partner. Als Gold Certified Partner kunnen wij organisaties Microsoft producten, services en support bieden. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Azure, Windows 365 en Enterprise Mobility + Security. Hiermee maken wij onderdeel uit van het Microsoft Partner Network. Microsoft heeft de partnerclassificatie geïntroduceerd om een servicegerichte en persoonlijke distributie te kunnen bieden.

Organisaties hoeven niet langer te schakelen tussen allerlei leveranciers van IT, maar kunnen terecht bij de Microsoft Gold Certified Partner WilroffReitsma. 

Microsoft Gold Certified Partner 

Microsoft werkt met een selecte en exclusieve groep partners om strategische, nieuwe producten in de markt te kunnen zetten en aan te kunnen bieden aan het MKB. Om Gold Certified Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status van Gold Certified Partner ontvingen. En daar zijn wij trots op! Hiermee hebben we namelijk aangetoond dat we de juiste technische expertise voor de behaalde competenties in huis hebben. Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van Microsoft, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen. 

WilroffReitsma voor al jouw bedrijfsapplicaties van Microsoft 

Als je kiest voor een Certified Gold Partner van Microsoft, kies je voor een competente leverancier van Microsoft producten die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT simpel maakt.

Certified Gold Partners kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden een breed scala aan oplossingen van Microsoft, we bouwen met eigen oplossingen voort op deze producten en hebben wij veel ervaring met bedrijfskritische projecten. We hebben een eigen, hooggekwalificeerde Servicedesk en een professioneel nazorgtraject. 

Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van Microsoft voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren. 

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross