fbpx
Support
Contact
ContactSupport
KPN Strategisch Partner

Het netwerk van Nederland

WilroffReitsma is KPN Strategisch Partner en levert alle zakelijke producten van KPN

WilroffReitsma is KPN Partner. Als Strategisch KPN Partner, de hoogste kwalificatie en behorend bij de top vier, kunnen wij alle zakelijke producten van KPN, waaronder KPN ÉÉN, KPN Glasvezel, Office 365, KPN Mobiel en KPN Internet & Bellen, aanbieden.

KPN heeft deze formule geïntroduceerd op basis van huisaandeel KPN, de omvang van de partner, de productdichtheid bij onze relaties en de klanttevredenheid. Zo kunnen we een servicegerichte en persoonlijke distributie bieden. Bedrijven hoeven hiermee niet langer te schakelen tussen leveranciers voor IT en Telecom, maar kunnen terecht bij WilroffReitsma als gecertificeerd KPN Partner.

Om KPN Strategisch Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status ontvingen. En daar zijn wij trots op!

Wij kunnen namelijk niet alleen advies geven over de oplossingen van KPN, maar ook de installatie, facturatie en service achteraf verzorgen. Hiermee heb je dus maar één aanspreekpunt voor al je vragen.

KPN kiest ervoor om met Business Partners samen te werken. Ten eerste omdat organisaties op deze wijze een echt onafhankelijk en persoonlijk advies over IT en Telecom krijgen. Bovendien profiteren bedrijven van de kracht en expertise van een regionale partner die exact op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Vast, mobiel, data en IT-diensten integreren namelijk steeds meer tot werken in de cloud en daarom is het aan te raden om je te laten adviseren over de nieuwste ontwikkelingen.

Onze zakelijke adviseurs gaan graag met jou in gesprek om jouw bedrijfsvoering (verder) te optimaliseren, jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je productief en flexibel kunt werken.

KPN Partner WilroffReitsma voor al jouw bedrijfscommunicatie


Als je kiest voor een Strategisch Partner van KPN, kies je voor een totaalleverancier die alle kennis onder één dak heeft en kies je daarnaast voor een partner die de complexe wereld van IT & Telecom simpel maakt.

Wij kunnen namelijk de meest gecompliceerde vraagstukken aan, bieden alle producten en diensten van KPN en hebben veel ervaring met bedrijfskritische projecten. Wij hebben een eigen, hooggekwalificeerde servicedesk en een professioneel nazorgtraject.

Ben je benieuwd wat de laatste oplossingen van KPN voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bijvoorbeeld met KPN ÉÉN? Neem dan contact met ons op en laat je, onder het genot van een kop koffie, vrijblijvend door ons adviseren.

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross