fbpx
<  Terug naar nieuwsoverzicht


02/04/2020

Overal productief en bereikbaar zijn doe je zo

Zakelijke mobiliteit  je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Misschien werk je al deels mobiel, of denk je er aan over te stappen. In beide gevallen is het goed om eens te kijken naar mogelijkheden om altijd productief en overal en altijd bereikbaar te zijn. Wdelen graag een aantal voorbeelden met je, inclusief de meerwaarde ervan voor je organisatie 

 1. De smartphone – altijd en overal bereikbaar
  De smartphone is natuurlijk een van de meest voor de hand liggende oplossingen voor de mobiele professional. Krachtige hardware, supersnel mobiel internet en apps laten je locatieonafhankelijk werken en communiceren. Het device vormt dan ook voor veel organisaties het belangrijkste onderdeel van de werkplek. Van extra stevige toestellen en toekomstbestendige toptoestellen tot krachtige middenklassers; er is een smartphone voor ieder type organisatie.
 2. Vast-mobielintegratie – vast en mobiel komen samen
  Zou het niet handig zijn als je altijd bereikbaar bent op één nummer, voor zowel vast als mobiel? Vast-mobielintegratie maakt het mogelijk door vaste en mobiele telefonie samen te voegen. Daardoor kun je bellen en gebeld worden via één vast zakelijk telefoonnummer. Gesprekken die op je vaste lijn binnenkomen worden doorgezet naar je smartphone. Dat oogt een stuk professioneler, en je hoeft nooit meer een belletje te missen.altijd productief en overal en altijd bereikbaar werken
 3. Werkplek in de cloud – optimaal flexibel werken 
  De werkplek in de cloud is ontwikkeld om collega’s zo bereikbaar en flexibel mogelijk te maken. Het stelt hen in staat altijd en overal te werken. Daardoor kunnen ze onder andere hun werkzaamheden nog beter afstemmen op de klantvraag. Hun bereikbaarheid wordt op die manier geoptimaliseerd.  Aan de basis hiervan liggen slimme mobiele devices en cloudoplossingen zoals Microsoft 365. Onze eigen Portall-dienst is daar een mooi voorbeeld van.
 4. Unified Communications – alles onder één dak
  Communiceren op een manier die past bij de situatie, zonder te hoeven schakelen tussen apps? Unified Communications maakt het mogelijk. Deze apps laten je kiezen uit diverse communicatievormen, zoals bellen, chatten, mailen, bestanden delen en videovergaderen. De interface toont daarnaast de bereikbaarheid van je collega’s aan. Zie je dat je collega even in gesprek is? Dan stuur je hem gewoon een berichtje. De boodschap komt toch aan, en je bereikbaarheid krijgt een flinke boost.
 5. Managed wifi – blijf in verbinding  
  Een goot deel van de organisaties maakt gebruik van wifiverbindingen op kantoor. Wifi ondersteunt het gebruik van apps zoals Office 365 en diensten als KPN EEN en Vodafone One Net. Het is dan ook belangrijk dat de verbinding up-to-date blijft. Maar het zelf beheren van dit IT-onderdeel staat niet altijd even hoog op het lijstje. Managed Wifi lost dat op. Hierbij wordt je volledige wifiverbinding beheerd. Dat versterkt de productiviteit en bereikbaarheid van de organisatie. 

Wij zorgen ervoor dat je overal en altijd bereikbaar bent
Ben je benieuwd hoe je jouw organisatie ook altijd en overal bereikbaar maakt voor de klant? Onze specialisten ondersteunen je daar graag bij. We kijken samen naar de juiste oplossingen waarmee we de bereikbaarheid en het gebruiksgemak van je collega’s versterken. Op maat, persoonlijk en toekomstbestendig.   


Effectief samenwerken is een uitdaging in tijden van het coronavirus. Download het gratis E-book en voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 70% van alle ondernemers.