fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Moderne werkplek

Overal aan de slag met Portall

In deze tijd zit je allang niet meer 40 uur per week vastgekluisterd aan je vaste werkplek; soms werk je thuis vanaf de keukentafel, onderweg in de trein of op kantoor bij een klant. Er zijn zelfs organisaties waar medewerkers helemaal geen vaste werkplek meer hebben. Waar je ook bent, je wilt toegang tot díe apps en bestanden die je nodig hebt. Portall van WilroffReitsma is de online werkplek die je daarbij helpt.

Je vertrouwde werkplek in de cloud

Portall is dé moderne online werkplek waarmee je overal en altijd kunt (samen)werken. Het is een bundeling van verschillende diensten en oplossingen dat onder andere gebaseerd is op Microsoft 365 en Microsofts betrouwbare cloudtechnologie. De werkplek is volledig naar wens in te richten met alle vertrouwde Office-programma’s, SharePoint, Exchange, Teams en meer. Het is zelfs mogelijk om je vaste en mobiele telefonie te integreren, waardoor je altijd en overal optimaal bereikbaar bent op één en hetzelfde nummer.

Jij kiest waar en wanneer je werkt

Niet zelden draait in bestaande situaties veel software lokaal – op de laptop of pc zelf. Met Portall draait de software niet meer lokaal, maar in de cloud; in een optimaal beveiligd datacenter van Microsoft. Via een beveiligde internetverbinding kunnen medewerkers vanaf elke locatie en vanaf elk device inloggen op hun persoonlijke werkomgeving. Hierin vinden zij hun vertrouwde werkomgeving inclusief alle vertrouwde apps en documenten. En dat in één centraal overzicht. De cloud maakt het ook mogelijk om samen met collega’s in hetzelfde document te werken. Per ongeluk een oudere bestandsversie gebruiken is daarmee verleden tijd.

Je bedrijfsdata altijd goed beveiligd

Doordat de data veilig staat opgeslagen in een datacenter is de kans op verlies of diefstal ervan een stuk kleiner. De krachtige servers in het datacenter voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze garanderen een zeer hoge beschikbaarheid van de dienstverlening die een gemiddelde computer of enkele server niet kan evenaren.

Wordt er een laptop of ander device gestolen of verloren? Dan heeft dit voor de dataveiligheid geen grote gevolgen. Er staat namelijk geen data op de harde schijf van deze apparaten zelf, waardoor er geen bedrijfsgevoelige data in verkeerde handen kan raken. Portall is de moderne werkplekoplossing die helpt GDPR compliant te werken.

Meer weten?

Met een kop koffie de mogelijkheden van Portall bespreken voor jóúw bedrijf? Na een uitgebreide analyse van jouw onderneming en de richting die je op wilt, zetten we samen een stip op de horizon. Vervolgens kijken we hoe we deze met slimme oplossingen zoals Portall kunnen bereiken en jullie doelstellingen en ambities werkelijkheid worden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross