fbpx
Over Ons

Wij maken jouw werk makkelijker, sneller en vooral beter

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. WilroffReitsma heeft alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. Wij zijn gedreven en proactief en helpen onze klanten met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.

Ons karakter

Een gezonde dosis ambitie en een open cultuur

  • Wij gaan ervoor

    Wij beschikken over een gezonde dosis ambitie en zetten ons elke dag in om te zorgen dat onze klanten vooruit kunnen. Wij werken graag met organisaties die deze ambitie delen. Met mensen die net als wij dingen beter willen maken, verder willen komen, willen groeien en willen winnen.

  • Samen staan we sterk

    De beste resultaten worden bereikt als je samenwerkt. Daarom hechten we veel waarde aan een open en toegankelijke cultuur waarbinnen we voor elkaar klaarstaan. Wij zijn teamspelers die al jaren ziel en zaligheid in ons werk leggen om een vertrouwde partner in de markt te zijn.

  • Je weet wat je aan ons hebt

    Wij hebben een team van experts, zowel op het gebied van IT als Telecom. Vakidioten met enorm veel kennis en jarenlange ervaring, die weten hoe we onze klanten het beste kunnen helpen en die er gewoon voor zorgen dat het goed komt. Zonder geklets of contracten met kleine lettertjes. En daar zijn wij best trots op.

Maak een afspraak
Ons profiel

Managed service provider en gids in IT en Telecom

Met onze partners Vodafone/Ziggo, KPN en Microsoft leveren wij managed services op basis van meer dan 30 jaar ervaring in het IT en Telecom werkveld, samen met onze 80+ gecertificeerde medewerkers. De ontwikkelingen op de markt volgen elkaar razendsnel op en willen dan ook een gids zijn voor onze klanten en stellen steeds de vraag “wat is de rol en strategie van ICT in jouw organisatie (noodzaak-business ondersteunend-strategisch) en waar staat de organisatie over 5 jaar” zodat we deze gidsrol kunnen vervullen. Één partner, één geïntegreerde cloud, één loket.

WilroffReitsma maakt het simpel.

Kies voor WilroffReitsma als gids in IT & Telecom
1988 -1995 Oprichting Wilroff en Reitsma
2003 KPN Top Performers
2017 Samenvoeging Wilroff en Reitsma
2020 WilroffReitsma KPN Strategisch Partner

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl
020 40 777 00

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01