fbpx
Over Ons

Wij maken jouw werk makkelijker, sneller en vooral beter

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. WilroffReitsma heeft alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. Wij zijn gedreven en proactief en helpen onze klanten met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.

Ons karakter

Een gezonde dosis ambitie en een open cultuur

  • Wij gaan ervoor

    Wij beschikken over een gezonde dosis ambitie en zetten ons elke dag in om te zorgen dat onze klanten vooruit kunnen. Wij werken graag met organisaties die deze ambitie delen. Met mensen die net als wij dingen beter willen maken, verder willen komen, willen groeien en willen winnen.

  • Samen staan we sterk

    De beste resultaten worden bereikt als je samenwerkt. Daarom hechten we veel waarde aan een open en toegankelijke cultuur waarbinnen we voor elkaar klaarstaan. Wij zijn teamspelers die al jaren ziel en zaligheid in ons werk leggen om een vertrouwde partner in de markt te zijn.

  • Je weet wat je aan ons hebt

    Wij hebben een team van experts, zowel op het gebied van IT als Telecom. Vakidioten met enorm veel kennis en jarenlange ervaring, die weten hoe we onze klanten het beste kunnen helpen en die er gewoon voor zorgen dat het goed komt. Zonder geklets of contracten met kleine lettertjes. En daar zijn wij best trots op.

Maak een afspraak
Ons profiel

Jouw gids in IT en telecom

In een wereld waarin technologie van gisteren morgen al is verouderd, is het een uitdaging om bij te blijven. Daarom zijn wij als Managed Service Provider jouw gids in IT en telecom. Jij richt je op jouw bedrijf en wij regelen dat je IT werkt. Met ruim dertig jaar ervaring en meer dan tachtig gecertificeerde medewerkers kun je ons dat toevertrouwen.

Als Managed Service Provider kijken we verder dan één transactie; we kijken naar de rol en strategie van IT en telecom voor jouw bedrijf. Nu, en het over vijf jaar. We kijken naar je bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is. Zo kun je erop vertrouwen dat het goed zit.

We hebben de hoogste partnerstatussen bij onder andere VodafoneZiggo, KPN en Microsoft. Daarmee kunnen wij een breed scala aan managed services bieden. En jij hebt maar één aanspreekpunt voor al je zaken rondom IT.

 

Kies voor WilroffReitsma als gids in IT & Telecom

Daarom werk je met een Managed Service Provider:

Jij richt je graag op je corebusiness Als IT en telecom je corebusiness waren, dan zaten we niet bij elkaar om tafel. Jij bent goed in andere zaken en richt daar graag je aandacht op. Wij hebben dat met telecom en IT.
Je behoudt graag flexibiliteit Wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet te betalen. Door diensten als service af te nemen heb je geen omkijken naar grote investeringen en onderhoud. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt.
Je komt niet graag voor verrassingen te staan IT en telecom moeten gewoon werken. Simpel. Kies je voor managed diensten, dan worden ze vóór je gemanaged. Veiligheid, continuïteit, beschikbaarheid ‒ daar heb jij geen omkijken naar.
1988 -1995 Oprichting Wilroff en Reitsma
2003 KPN Top Performers
2017 Samenvoeging Wilroff en Reitsma
2020 WilroffReitsma KPN Strategisch Partner

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer