fbpx
Over WilroffReitsma2020-12-22T11:46:47+01:00

Je kunt beter werken
met WilroffReitsma

Over WilroffReitsma

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. WilroffReitsma heeft alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan of bedrijven die nog aan deze reis moeten beginnen. Wij zijn gedreven en proactief en helpen onze klanten met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.

Ons karakter

Wij gaan ervoor

Wij gaan ervoor
Wij beschikken over een gezonde dosis ambitie en zetten ons elke dag in om te zorgen dat onze klanten vooruit kunnen. Wij werken graag met organisaties die deze ambitie delen. Met mensen die net als wij dingen beter willen maken, verder willen komen, willen groeien en willen winnen. Met klanten en relaties die ons uitdagen, want zo halen we ook het beste uit onszelf.

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

De beste resultaten worden bereikt als je samenwerkt. Daarom hechten we veel waarde aan een open en toegankelijke cultuur waarbinnen we voor elkaar klaarstaan. Niet alleen binnen ons team, maar ook bij klanten. Wij zijn teamspelers die al jaren ziel en zaligheid in ons werk leggen om een vertrouwde en betrouwbare partner in de markt te zijn.

Je weet wat je aan ons hebt

Je weet wat je aan ons hebt
Wij hebben een team van experts, zowel op het gebied van IT als Telecom, die doen wat we beloven. Vakidioten met enorm veel kennis en jarenlange ervaring, die weten hoe we onze klanten het beste kunnen helpen en die er gewoon voor zorgen dat het goed komt. Zonder geklets of contracten met kleine lettertjes. En daar zijn wij best trots op.

Ontmoet het team dat
IT & Telecom simpel maakt

De directie

Willem Ellemeet
CEO

Willem startte tijdens zijn studie HEAO Small Business al Wilroff Systemhouse en bouwde deze onderneming, sinds de start 28 jaar geleden, in de afgelopen jaren steeds verder uit. Hij heeft naast zijn bedrijfseconomische studie ook veel met techniek gedaan. Hierdoor kan hij organisatie, bedrijfsbehoefte en technologie moeiteloos op elkaar afstemmen. Binnen WilroffReitsma is Willem verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijf en wat alle technologische ontwikkelingen voor onze relaties betekenen.

Harm van den Berg
CFO

Harm heeft, naast zijn academische titel in Finance & Control, ongeveer 20 jaar ervaring in diverse sectoren; variërend van dienstverlening tot automotive en van overheid tot de bouw. Hij was in deze sectoren werkzaam als controller, assistent-accountant en financieel directeur. Deze voorliefde voor punctualiteit en cijfers betekent ook direct de kracht van Harm. In zijn functie binnen WiroffReitsma houdt hij zich bezig met het financieel besturen van de organisatie en het managen van alle administratieve en uitvoerende teams.