fbpx
Support
Contact
ContactSupport
Nieuws

Op deze manieren maakt Portall online samenwerken simpeler én slimmer

Succesvol samenwerken zou niet afhankelijk moeten zijn van de afstand tussen collega’s. Met de juiste digitale tools werk je namelijk altijd gemakkelijk samen. Een mooi voorbeeld zijn onze Portall-cloudwerkplekken. Hiermee beschik je over allerlei handige manieren om samenwerken op afstand simpel en leuk te maken. We lichten er graag vijf voor je uit.

 1. Microsoft Teams – efficiënter bestanden delen met collega’s
  Als er één oplossing is die past bij thuiswerken, dan is het wel Microsoft Teams. Niet zo gek, want de tool biedt veel handige functionaliteiten. Binnen een paar klikken organiseer je bijvoorbeeld een videovergadering voor je hele team. Bestanden plaats en bewerk je in een centrale omgeving. Wil je ze delen, dan doe je dat met een link naar het bestand in plaats van een e-mailbijlage. Je team werkt nooit meer met verschillende bestandsversies en functioneert zo een stuk slimmer.

 2. Cloudtelefonie – optimaal bereikbaar volgens jouw wensen
  Portall ondersteunt integratie van je cloudtelefonie. Handig, want zo ben je ook via Teams bereikbaar op je vaste zakelijke nummer. Je Teams-omgeving wordt zo nog meer een hub voor je communicatie, productiviteit en samenwerkingen. Gebruiksvriendelijker kan bijna niet, en je klantcontact en samenwerkingen met collega’s verlopen nog slimmer en efficiënter.

 3. Pushnotificaties – update je collega’s in een handomdraai
  Je wilt je collega’s snel op de hoogte brengen van spoedverzoekjes, storingen en andere belangrijke meldingen. Ook als deze even niet op de werkplek aanwezig zijn. Hun telefoon is echter nooit ver weg. Daarom kun je via Portall pushnotificaties naar mobiele telefoons sturen. Je updatet iedereen binnen enkele klikken. Zo kan er sneller passende actie worden ondernomen en loopt niemand achter de feiten aan.

 4. Een intranetpagina op maat – één werkomgeving voor interne informatie  
  Veel organisaties hebben een intranetomgeving voor het delen van interne informatie. Denk aan werkinstructies, aankondigingen over bedrijfsborrels en weetjes over het bedrijf. Het intranet is daarmee een goede manier om collega’s ook op afstand up-to-date en betrokken te houden. Kies je voor de Portall-werkplek, dan helpen wij je bij het opzetten en inrichten van zo’n pagina.

 5. Schaalbaarheid – snel uitbreiden van je werkplekken
  Ook schaalbaarheid is belangrijk voor een goede samenwerking. Nieuwe collega’s moeten immers snel mee kunnen draaien in de organisatie. Portall maak dit eenvoudig. Het toevoegen van nieuwe werkplekken verloopt snel, en verzorgen wij voor je. Dat scheelt veel tijd en moeite, en je weet zeker dat je werkplekken direct gebruiksklaar zijn. Zo blijf je lekker doorwerken. 

Ook simpel samenwerken?

Deze vijf kenmerken zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die Portall-werkplekken bieden. Wil je weten hoe Portall ook jouw collega’s makkelijker laat samenwerken, neem dan even contact met ons op. We doen wat we beloven en ondersteunen je in je ambitie.

WilroffReitsma
Bij ons staat één principe centraal: in een wereld met steeds complexere technologie, hangt zakelijk succes steeds meer af van gemak. Daarom doen wij er alles aan om de wereld van IT en Telecom zo simpel mogelijk te maken.

Andere lazen ook

Maak uw IT en Telecom vandaag nog makkelijk

info@wilroffreitsma.nl

Adresgegevens

WilroffReitsma Halfweg
Haarlemmerstraatweg 111
1165 MKHalfweg
WilroffReitsma Amersfoort
Satelliet 7
3824 MTAmersfoort
KVK 34067050
BTW NL803525928.B.01

Onze Partner

WilroffReitsma & Partners
Toetsenbordweg 55
1033MZAmsterdam
KVK 32169569
BTW NL822145431.B.01

Meer WilroffReitsma

Support op afstand
Open teamviewer
magnifiercross