fbpx
Onze partners2020-09-14T10:54:57+02:00

De IT- & Telecompartners die aan de basis staan van onze oplossingen

Onze partners

KPN Strategic Partner

KPN Strategic Partner

WilroffReitsma is Strategic Partner van KPN. Als Strategic Partner van KPN kunnen wij alle zakelijke producten van KPN, waaronder KPN ÉÉN, Office 365, Mobiel en Internet, aanbieden. KPN heeft de formule geïntroduceerd op basis van huisaandeel KPN, de omvang van de partner, de productdichtheid en de klanttevredenheid. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voor we de unieke status ontvingen.

Lees meer
Vodafone Strategic Partner

Vodafone Strategic Plus Partner

Vodafone werkt met een selecte en exclusieve groep partners om strategische, nieuwe producten in de markt te kunnen zetten en aan te kunnen bieden aan het MKB. Om Strategic Partner te worden, dien je te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kennis, service, kwaliteit en professionaliteit. Hiervoor hebben we een complex certificeringstraject doorlopen voordat we de unieke status van Strategic Plus Partner ontvingen.

Lees meer
Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

WilroffReitsma is officieel Microsoft Gold Certified Partner. Als Gold Certified Partner kunnen wij organisaties Microsoft producten, services en support bieden. Denk aan Microsoft Azure, Office 365 en Enterprise Mobility + Security. Microsoft heeft de partnerclassificatie geïntroduceerd om een servicegerichte en persoonlijke distributie te kunnen bieden. Organisaties kunnen nu terecht bij de Microsoft Gold Certified Partner WilroffReitsma. 

Lees meer