fbpx
Vodafone One Net2020-06-09T14:52:24+02:00

Vodafone One Net

Eén oplossing voor alle bedrijfscommunicatie

Altijd en overal bereikbaar.

Altijd en overal bereikbaar met Vodafone One net

Productiever en efficiënter samenwerken

Productiever en efficiënter samenwerken

Flexibel kostenmodel

Flexibel kostenmodel

Altijd en overal bereikbaar

Vodafone One Net is een integrale oplossing op maat voor je ICT-omgeving. Dankzij de verregaande vast-mobiel integratie van One Net Enterprise mis je nooit meer een belangrijk telefoontje, waar je ook werkt. Collega’s kunnen elkaar in één keer bereiken en je kunt overal mobiel uitbellen en gebeld worden op jouw vaste nummer.

Altijd en overal bereikbaar
Productiever en efficiënter samenwerken

Productiever en efficiënter samenwerken

Vodafone One Net stelt medewerkers in staat om onderling nog beter samen te werken met behulp van de One Net Enterprise Unified Communications add-ons. Zo kunnen zij zelf eenvoudig hun bereikbaarheidsinstellingen aanpassen, met elkaar chatten, zien wie er beschikbaar is en op afstand samenwerken.

Vrijblijvend afspraak aanvragen

Flexibel kostenmodel

Als jouw organisatie groeit of krimpt, kun je met One Net eenvoudig het aantal profielen zowel naar boven als naar beneden aanpassen en bepalen welke gebruiker welk pakket krijgt. Zo betaal je nooit teveel. Met One Net bel je bovendien ook mobiel en vast onderling gratis en kun je kiezen uit een zorgeloos all-in-one prijsplan of betalen naar gebruik.

Flexibel kostenmodel
Vodafone One Net

Vodafone Strategic Partner

Vast, mobiel, data en IT integreren steeds meer. Daarom zijn organisaties op zoek naar één totaalleverancier. Voor jou betekent dit alle gemak onder één dak. En met snelle en persoonlijke service. Daarom is WilroffReitsma Vodafone Strategic Partner, de hoogste partnerkwalificatie van Vodafone. Wij verzorgen het advies, de installatie, de facturatie en de service. En wij zijn jouw eigen persoonlijke aanspreekpunt voor alle Vodafone One Net vragen. Simpel.

skype voor bedrijven, Skype for Business Vragen over GDPR?, Vodafone One Net, KPN ÉÉN

Lees meer over Vodafone One Net

Wil je meer uitleg over de voordelen van Vodafone One Net? Download dan onze case study of whitepaper.

Download de Study Case
Download de Vodafone Whitepaper

Vodafone Video

Wil je meer uitleg over de uitgebreide opties die One Net voor je organisatie biedt? Kijk dan de video voor verdere informatie.

Vodafone Strategic Partner, Vodafone One Net

Meer informatie over Vodafone One Net

Wilt u meer informatie ontvangen?  Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de opties door te bespreken.